Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen jó módszer bútor és...

Milyen jó módszer bútor és papírdobozok tehát költözés átmeneti tárolására ha van egy saját földem?

Figyelt kérdés

100 ára gondoltam a esett hogy bétak egy raktárat havi x ezerért

Ps-et hogy annyiért veszek valami olyat ami utána állandó marad.

Arra gondoltam például hogy fémgarazs. Fél 1 millió kért

láttam hoz lehet kéne betonplatszis nem tudom szóval mennyibe kerül egy olyan megoldás ami hasonlófőszeg mint a bérlés de utána megmarad?

ma 04:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Te érted, mit szeretnél kérdezni?

Ha igen, valószínűleg egyedül vagy vele.

ma 08:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Meg azért várok egy kicsit
ma 08:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Szóval raktár kellene.

Lemez garázs jó ötlet de kell neki beton lábazat.

Vagy beton garázs esetleg.

ma 08:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Bérelj egy garázst a városban. 30-40k/hó, aztán vissza mondod ha már nem kell.

Lemezdgarázzsal az a baj, hogy mindenes vizes lesz benne. A tetőlemezről folyton csepeg a víz (párakicsapódás), átfúj rajta a szél, sőt, ha nem rögzíted le eléggé, még el is repíti a vihar.

Plusz egy konzervnyotóval is ki lehet nyitni, tehát ha olyan környékre teszed le, akkor sok értéked ne legyen benne.

ma 08:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Vegyél egy lerugott tengeri kontit 5-600ezerért. Alap nem kell neki, max pár stafni alá, komolyabban zárható mint egy lemezgarázs, és oda rakod ahova akarod.
ma 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!