Nagy dolog a mai világban Magyarországon lakást venni nulla hitelből 26 évesen ?
Figyelt kérdés
5 év német munka után tudtam venni 8 millió alatt egy lakást. tudom tudom. persze nem mai új lakás de basszus kezdésenek nem rossz. legalább fektettem valamibe a pénzem . most egy 20-30 év közötti fiatal hol tudná ezt megengedni magának? úgy érzem ez mérföldkő az életemben :) persze van mit javítani itt, ott, amott ( nyilászárók) de szépen lassan jó lesz az. egyébként a mai világban k. nehéz mind fiatalnak , mind idősnek szóval kitartást mindenkinek aki nem hitelből akarja, de annak is aki hitelből veszi. nekem rengeteg lemondással, depresszióval, nélkülözés árán lett ez is meg és ez csak 8 milliós lakás.. és az ilyen jó állapotban lévő lakás ritka ami igy megvan kímélve.jan. 23. 23:36
31/34 anonim válasza:
Debrecenben egy garázst se veszel 8 millióért, pedig ez se a világ közepe.
32/34 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ha nem túl nagy titok, akkor áruld már el, hogy pontosan hol vettél te lakást 8 millió forintért, ami szerinted jó állapotban van?
De, ha nem szeretnéd elárulni, akkor a kérdésedet komolytalannak tekintem.
Nem bántásból írom ezeket a sorokat, csupán érdekel.
Köszönöm.
33/34 anonim válasza:
Ózd , Salgótarján, itt tudom elképzelni
34/34 A kérdező kommentje:
32 Miskolc Pereces
jan. 27. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!