Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nagy dolog a mai világban...

Nagy dolog a mai világban Magyarországon lakást venni nulla hitelből 26 évesen ?

Figyelt kérdés
5 év német munka után tudtam venni 8 millió alatt egy lakást. tudom tudom. persze nem mai új lakás de basszus kezdésenek nem rossz. legalább fektettem valamibe a pénzem . most egy 20-30 év közötti fiatal hol tudná ezt megengedni magának? úgy érzem ez mérföldkő az életemben :) persze van mit javítani itt, ott, amott ( nyilászárók) de szépen lassan jó lesz az. egyébként a mai világban k. nehéz mind fiatalnak , mind idősnek szóval kitartást mindenkinek aki nem hitelből akarja, de annak is aki hitelből veszi. nekem rengeteg lemondással, depresszióval, nélkülözés árán lett ez is meg és ez csak 8 milliós lakás.. és az ilyen jó állapotban lévő lakás ritka ami igy megvan kímélve.

jan. 23. 23:36
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
92%
8 millió? Mekkora? 10 négyzetméter? Gondolom nem Budapesten van.
jan. 23. 23:41
 2/34 anonim ***** válasza:
44%
Kimentél külföldre dolgozni és Magyarországon vettél lakást? Jó hülye vagy!
jan. 23. 23:43
 3/34 A kérdező kommentje:
1. 54 négyzetméteres és nem nem budapest
jan. 23. 23:58
 4/34 A kérdező kommentje:
2. igen magyarországon mert annakidején is ez volt a cél
jan. 23. 23:59
 5/34 anonim ***** válasza:
91%

8M-s lakás nem épp egy álom kategória.

Ha 30-40-ért vettél volna, akkor azt mondanám, hogy az már valami.

Nincs ezzel baj, a baj csak az, hogy jösz ide verni a melledet.

jan. 24. 00:02
 6/34 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon sokan csinálták így régebben is.

Több ismerősöm is van aki kint dolgozott Németországban, Ausztriában és pár év munka után vettek egyedül vagy a párjukkal közösen egy kis felújítandó házat hitel nélkül.

Én idén töltöm a 35-öt és külföldön élek évek óta. Ha itt kint mindenünket eladnánk akkor lenne 50 milliónk hogy vegyünk egy házat.

Amúgy már most is lenne 8 millióm egy lakásra csak én nem 50égyzetméteres panelra vágyom

jan. 24. 00:13
 7/34 A kérdező kommentje:
hidd el vannak ismerősök akiknek 5 milliós lakás is álom. mert még egy milliót se láttak egy összegben....
jan. 24. 00:13
 8/34 anonim ***** válasza:
75%

"legalább fektettem valamibe a pénzem"

Létezik rossz befektetés is.

jan. 24. 00:16
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

8 millió 5 év alatt az havi 135 ezer Forint.

Nem egy elérhetetlen összeg, ennyit egy átlagos, otthon élő fiatal is simán félre tud rakni depresszió és lemondás nélkül...

jan. 24. 00:18
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy nagy dolog. Természetesen rengeteg rosszab példát találsz.
jan. 24. 00:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!