Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nagy dolog a mai világban...

Nagy dolog a mai világban Magyarországon lakást venni nulla hitelből 26 évesen ?

Figyelt kérdés
5 év német munka után tudtam venni 8 millió alatt egy lakást. tudom tudom. persze nem mai új lakás de basszus kezdésenek nem rossz. legalább fektettem valamibe a pénzem . most egy 20-30 év közötti fiatal hol tudná ezt megengedni magának? úgy érzem ez mérföldkő az életemben :) persze van mit javítani itt, ott, amott ( nyilászárók) de szépen lassan jó lesz az. egyébként a mai világban k. nehéz mind fiatalnak , mind idősnek szóval kitartást mindenkinek aki nem hitelből akarja, de annak is aki hitelből veszi. nekem rengeteg lemondással, depresszióval, nélkülözés árán lett ez is meg és ez csak 8 milliós lakás.. és az ilyen jó állapotban lévő lakás ritka ami igy megvan kímélve.

jan. 23. 23:36
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, ne mások véleményével foglalkozz, legkevésbé azokéval akik itt telesírják a kérdéseket hogy itt minden sz@r, bezzegországban meg dobálják a lakásokat a fiatalok után amit nem vesznek meg csak azért mert olyan sokat keresnek, hogy a bérleti díjat lazán kipengetik majd a nyugdíjukból is.

Igen kérdező, nagy dolog már az ha 26 évesen van saját lakásod. Nem csak Magyarországon de máshol is nagy dolog.

Az pedig, hogy 8 millióért milyen lakást vettél az a te dolgod. Van ahol ennyiért egy jól működő és nem túl régi házat is lehet venni, mert nehézkes a közlekedés stb., van ahol meg lakást lehet olyat venni ami életkezdéshez már tökéletes.

Jól csináltad, aki mást mond azzal meg nem kell foglalkozni, mert csak azért mondja mivel ő nem volt rá képes.

jan. 24. 00:19
 12/34 A kérdező kommentje:
11-es te egy jó ember vagy
jan. 24. 00:38
 13/34 anonim ***** válasza:
91%

"Jól csináltad, aki mást mond azzal meg nem kell foglalkozni, mert csak azért mondja mivel ő nem volt rá képes"

Persze persze tudjuk... A szokásos jó magyar demagógia, hogy bárki aki mást mond az hazudok, irigy és véletlenül sem lehet semmiben igaza... 🙂

jan. 24. 00:46
 14/34 anonim ***** válasza:
92%

"Az pedig, hogy 8 millióért milyen lakást vettél az a te dolgod"

Addig az ő dolga, amíg megtartja ezt az információt magának.

De onnantól, hogy ő maga olyan mondatokat fogalmaz meg, hogy "most egy 20-30 év közötti fiatal hol tudná ezt megengedni magának?" addig nyilván kritikát is fog kapni. Teljesen jogosan.

jan. 24. 00:48
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Már a kérdésed kicsit lényegtelen hogy mennyire nagy dolog el lakast venni magyarba ilyen fiatalon... mar megvetted? Akkor nem mindegy? Te jól elvagy vele? Akkor miért mások véleményébe akarsz kapaszkodni?

Nem a legrosszabb de lehetne jobb is persze, 8 milla az kevés összeg (nekem nincs lakasom, de nem is kell)... és még össze kapartam volna a helyedben még pár millát és valami jobb helyen kezdenék melózni több zséért abból akkor jobbat is ki lehetne hozni..

jan. 24. 06:07
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
De te tudod.. ha neked jo akkor nekem ok
jan. 24. 06:07
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem, hogy valami nagy összegűt írsz. Ennyit simán össztud spórolni az ember, ha úgy dönt, hogy félre rakja és nem vesz felesleges dolgokat. Szóval inkább arról van szó, hogy nem 8 milliós lakásra vágyunk
jan. 24. 07:01
 18/34 anonim ***** válasza:
10%

Sokan azt írják ennyiért kàr kimenni Németországba meg máshová dolgozni mert ennyit itthon is össze lehet szedni.

Igen ám de ami még pluszban jön:

Nyugdíj lényegesebbenn több lesz a ledolgozott évek után, egyéb dolgokra is jut pénz,munkanélküli segély is van, nyelvet tanul az ember , külföldi útlevelet szerezhet 10 év után, szóval még sorolhatnám.

Kérdező jól csináltad de szerintem itt több ócsàrolàst fogsz kapni mint vàllveregetèst😁

jan. 24. 07:26
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván jó hogy nem vettél fel hitelt.

Helyedben még maradtak volna Németországban.

jan. 24. 08:17
 20/34 anonim ***** válasza:
93%
Ez már a sokadik 8 milliós ingatlanos kérdés, Miskolc-perecesre még akkor sem költöznék ha ingyen adnának ott egy házat.
jan. 24. 08:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!