Net Harcosnak tartod magad Net Gladiátor aki a virtuális világban a interneten menő de a való világban egy nulla?
Te nagyon nagy Net Harcos vagy?
Egy igazi Net Gladiátor?
Száj karatés a valóságban pedig össze sz.. rod magad ott már nem vagy olyan menő mint a virtuális világban?
A való világban egy lúzer vagy?
A virtuális világban sokan érzik magukat keménynek de a való világban nagyobb bátorság kell ahhoz hogy valaki ott is menő legyen.
Nagyon sokan vannak a interneten akik nagyon nagynak képzelik magukat provokálnak uszítanak és az a legrosszabb benne hogy nem gyerekekről van szó nem kis tízenéves érettlen unatkozó gyerekek írkálnak hanem felnőtt emberek.
Nekem jellemzően nagy a szám online, szeretek vitázni és ezt teljes mellszélességgel vállalom. Nem a bunkó, proli civakodásaimról vagyok híres, inkább a frappáns visszaszólásaimról és olyan véleményeimről, amivel a többség egyetért.
Nem érzem magam nullának a valóságban sem. Azért ekkora a pofám online, mert elértem valamit az életben és erre büszke vagyok. Ha valaki azt hiszi, hogy online vagyok csak valaki és azért, mert nagy a szám vagy kritikus vagyok, magammal nem lehetek mégkritikusabb és nem maxolhattam ki az életem a saját megítélésem szerint, örömmel el szoktam igazítani 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!