Miért nem működik teljesen a VR szemüvegem, noha interneten fellelhető infók alapján a mobilomban van giroszkóp?
Samsung Galaxy A5 2016
letöltöttem pár gagyi játékot, azokat tudtam fejmozgással irányítani, de pl egy 360 fokos videót már nem tudok megnézni. Mi lehet a gond?
Láttam a neten, hogy lehet kapni VR joystickot pár ezer forintért, azzal lehetne segíteni?
Üdv!
A telódban nincs giroszkóp, csak gyorsulásmérő és iránytű. Valószínű, hogy ezeket használta az a pár játék. De biztos ami biztos alapon leellenőrizheted.
Hívd fel a : *#0*# -et, ezzel samsungon előhívsz egy rejtett teszt menüt és ott a sensors gombra kattintva kilistázza milyen szenzorok vannak a telefonotban.
Szóval gyakorlatilag nem tudom használni a szemüveget ezzel a mobillal? Pedig direkt rákerestem a neten, és valamelyik honlap a specifikációk közt hozta a giroszkópot...
Na mindegy :) Köszi a választ, megnézem amit írtál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!