Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy dolgozzam fel hogy...

Hogy dolgozzam fel hogy ingatlanpiaci vesztes vagyok?

Figyelt kérdés
Vegigneztem ahogy elerhetetlen arai lesznek az ingatlanoknak es mindig az önerö hataranal billegtem. Aztan külföldre költöztem hogy jobban tujak pemzt gyüjteni. Vegül tudtam venni egy nem tul jo lakast de 3szoros aron ahhoz kepest ahogy az elejen tudtam volna es ahogy a jobb modu ismeröseim meg olyan arakon kaptak...viszont ettöl a vesztes tudattol nem tudok szabadulni, mit lehet ezzel kezdeni?

jún. 17. 14:44
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

40#-el hasonló mentalitású, és hozzá állású emberek/párok, jutnak valamire az életben! Csak sajnos a siránkozók többsége, nem hajlandó kilépni a komfortzónájából. Ezen réteg többsége sokszor még túlórázni sem hajlandó, mert "ő" a főnökének ezzel nem tesz jót, és fillérekért nem áldozza fel a szabadidejét. A másik kényes pont a spórolás miatt lemondás dolgokról. Munkahelyet nem váltanak, mert "mi lesz ha...". Tanulni, tovább képezni magukat nem hajlandók, mert nincs rá idejük, energiájuk, stb.

Külföldre nem akarnak kimenni az önerő össze szedéséig, mert ők itthon akarnak célt érni...

És a legjobb, ezen réteg többsége nem venne fel hitelt, és kp-ból akarja az ingatlant.

Sőt várják a lufi pukkadást, és majd ekkor fillérekért vesznek valamit... csodák nincsenek!

aug. 4. 11:40
 42/43 anonim ***** válasza:
Nem vagy igazi vesztes, ha tudtál venni. Nekem esélyem sincs, főleg albérletet fizetve akár az önerőt összeszedni a mostani árakhoz.
aug. 5. 16:37
 43/43 anonim ***** válasza:
Ja és hozzáteszem én már beletörődtem, nem kesergek sokat ezen. Próbálom kíhozni amit lehet az életemből, lehet saját lakás nélkül is boldognak lenni.
aug. 5. 16:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!