Hogy dolgozzam fel hogy ingatlanpiaci vesztes vagyok?
Figyelt kérdés
Vegigneztem ahogy elerhetetlen arai lesznek az ingatlanoknak es mindig az önerö hataranal billegtem. Aztan külföldre költöztem hogy jobban tujak pemzt gyüjteni. Vegül tudtam venni egy nem tul jo lakast de 3szoros aron ahhoz kepest ahogy az elejen tudtam volna es ahogy a jobb modu ismeröseim meg olyan arakon kaptak...viszont ettöl a vesztes tudattol nem tudok szabadulni, mit lehet ezzel kezdeni?jún. 17. 14:44
21/43 anonim válasza:
Miért nem mész el dolgozni és akkor nem lenne ennyi szabadidőd, hogy itt írkálj?
22/43 A kérdező kommentje:
#21 Megengeded hogy a szabadsagomat eltöltsem? Vagy engedelyt kellene kernem töled?
jún. 18. 10:25
23/43 anonim válasza:
Pang az ingatlanügynökség? :D
Szabadság alatt is hülyíted a népet? :D
24/43 A kérdező kommentje:
#23 nem vagyok ingatlanos... honnan veszed ezt? Utalom az ingatlanosokat mert nekik köszönhetöen is lett minden ennyire tularazva
jún. 18. 10:43
25/43 A kérdező kommentje:
*nem utalom de nem kedvelem oket
jún. 18. 10:43
26/43 Mansour válasza:
"az egesz elet egy verseny..."
Szar ügy, de ez van. Aki nem szeret versenyezni, az kénytelen alább adni az igényeit. Én is így élek.
27/43 anonim válasza:
Én meg azt nem tudom feldolgozni, ha valaki ékezet nélkül ír. Egyszerűen felb@sz...
28/43 anonim válasza:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kössz a javítást :DDD
Először még a szerepedben voltál: "Utalom az ingatlanosokat"
Aztán rájöttél, hogy magad alatt vágod a fát:DDDDDDD
"*nem utalom"
29/43 Hintalow válasza:
Hogy viseld el?
Pia vagy kápszi vagy kötèl.
Ezek az ilyen esetekben alkalmazható fájdalomcsillapìtók hatóanyag erőssèg szerint sorbarendezve.
(Balról jobbra nő) 😀
30/43 A kérdező kommentje:
#28 Najo latom nem sok ertelme van neked valaszolni, de utoljara irok. Nem tudom honnan jött neked ez az ingatlanos dolog.
Ha ingatlanos lennek akkor meg örülnek is hogy minden draga mert nöne a jutalek.
jún. 18. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!