Hogy dolgozzam fel hogy ingatlanpiaci vesztes vagyok?
Figyelt kérdés
Vegigneztem ahogy elerhetetlen arai lesznek az ingatlanoknak es mindig az önerö hataranal billegtem. Aztan külföldre költöztem hogy jobban tujak pemzt gyüjteni. Vegül tudtam venni egy nem tul jo lakast de 3szoros aron ahhoz kepest ahogy az elejen tudtam volna es ahogy a jobb modu ismeröseim meg olyan arakon kaptak...viszont ettöl a vesztes tudattol nem tudok szabadulni, mit lehet ezzel kezdeni?jún. 17. 14:44
2/43 A kérdező kommentje:
Probalom de nem birom tultenni magam rajta, mert annyira igazsagtalan, es elkepesztöen nyomaszt
jún. 17. 15:10
3/43 anonim válasza:
Költeni kell egy kicsit pszichológusra, vagy pszichiáterre.
Amúgy el kell ereszteni. Ha az összes tőzsdei nagy buktámba belebetegedtem volna, ma is a padlón lennék. De az Élet megy tovább, fel kell állni és dolgozni kell serényen tovább. Tanulva a korábbi rossz döntésekből...
4/43 anonim válasza:
Más venni se tudott. Amúgy annak idején engem is zavart.
5/43 anonim válasza:
gyűjtesz, felújítod, csináltatsz bele bútorokat, aztán egyből helyre jön tőle a lelked.
6/43 anonim válasza:
Önsorsrontó azon keseregni és panaszkodni, mi lett volna ha. Mindegy, hogy ez ingatlanvétel, párválasztás, pályaválasztás... bármi. Tanulni lehet belőle, de a rágódás tényleg megbetegít, ha állandóan dühös vagy önmagadra és a világra. Az akkori éned az akkori tudásával, képességeivel a szerinte lehető legjobb döntést hozta. Bocsáss meg neki, vagyis a múltbéli magadnak, kb. mint egy szülő a gyerekének, akit akkor is szeretsz, ha nem tökéletes, aztán nézz a jövőbe és fektesd értelmes dologba az energiáid és gondolataid. Mert később meg azért fogsz magadra haragudni, hogy miért vesztegetted az életed a siránkozásra. Ne hagyd magad ebben a szerepben, lépj ki belőle, legyél aktív alakítója az életednek és ne elszenvedője.
7/43 A kérdező kommentje:
Rengeteg idöt energiat es több 10 millio forintot kellett pluszban elöteremtenem. Ez nem egy kis hiba hanem oriasi igazsagtalansag. Emiatt nem voltam itthon aldoztam fel az ismerkedest azzal hogy külföldre mentem. Nem tudom hogy lehet ebböl kijönni...mar most azert haragszoknmagamra hogy nekem ezzel telik az eletem, es masnak meg nem mas mar mondjuk 10 eve ül az azota 5ször olyan draga ingatlanjaban a parjaval a kenyelmes multis munkajaval. Amig en futottam a plusz köröket. Erre nincs megoldas. Ök gyöztek en vesztettem
jún. 17. 16:47
8/43 anonim válasza:
Ha öngyi akarsz lenni én megveszem a lakást, thaiföldön töltsd az utolsó napokat, megéri
9/43 A kérdező kommentje:
Plane ugy hogy eleg szar csaladi körülmenyek közül jövök sose vetett fel minket a penz, a szüleim gyüjtögetök, igy nöttem fel, es akkor meg az ingatlanhoz jutassal is ekkorat bukok.
jún. 17. 16:55
10/43 anonim válasza:
gyerekek ne válaszoljatok neki. Ez az egyik tipikus kérdező aki nem reagál semmire csak picsog és a magáét mondja. Simán lehet az is, hogy kamukérdés és csak élvezi, hogy írogatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!