Miért vagyok ilyen sorsüldözött, szerencsétlen lúzer?
Mert ilyennek látod magadat, és az agyad alkalmazkodik ehhez a képhez.
"Mindenki másnak bejön az élet" A fészbukon biztos így látszik, de a valóságban az a "mindenki más" lehet, hogy rákos, alkoholista, vagy holnap elüti a busz. Mesélek valamit, hátha segít, és a jó irányba lök. Én is dagadt, beteges, lúzer voltam, akire mindenki szart magasról. Aztán elegem lett, meguntam, és felszívtam a taknyot. Saját magam lettem a projekt, mindenkire szartam (kivéve aki a bajban is kitartott mellettem). Kemény munkával lefogytam, megerősödtem, fejlesztettem magam. Nem panaszkodtam, csak csináltam. Választhatsz, hogy csak nyafogsz (ez esetben semmi nem fog változni ezt garantálom). Vagy felépíted magad, edzel, lefogysz, tanulsz, stb, és csinálsz magadnak egy jó életet. Dönts jól. Sok sikert!
U.i.: Nem szórakozni születtünk a Földre, hanem tapasztalni, és küzdeni. A tapasztalás része már neked is pipa, most jöhet a küzdés. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!