Hogy dolgozzam fel hogy ingatlanpiaci vesztes vagyok?
Oke, köszi annak aki valaszolt.
10 sztem te is picsognal egy ilyen helyzetben...
Nem vagy egyedul, rengetegen vettek lakast igy. De ok nem sirnak.
En inkabb azt kerdeznem hogy minek mentel vissza lakast venni?
#12 persze jo hogy ilyen ellenszelben elertem de nem teljes az öröm...
#13 Mert hosszu tavon Magyarorszagon szeretnek elni es nem svajcban(habar jo hely) alberletezni
Gondolj inkább azokra, akik sokkal rosszabb helyzetben vannak. Mire jó az neked, hogy csorgatod a nyálad és rázod az öklöd? Előre visz, jobb ember leszel tőle, változik valami? Senki nem ígérte, hogy mindenkinek ugyanolyan lesz és egyformán jár szépség, tehetség, gazdagság, ezért nem tudsz senkin semmit számon kérni. Az élet nem verseny, és nem igazságtalan, hanem egyszerűen ilyen. És a világon csak egy dolgon áll hatalmadban változtatni: önmagadon, a hozzáállásodon. Ezekkel a lapokkal kell boldognak lenned, ez a te feladatod és más nem fogja helyetted megcsinálni.
A másik, hogy te utálod azokat, akik közé tartozni szeretnél. Utálod a szerencsésebbeket, pláne a gazdagokat, utálod, akiknek párja van és utálod, aki jól érzi magát, pl. szereti a munkáját. Akkor hogy képzeled mégis... ha holnap kapnál egy lakást ingyen, még jobban utálni fogod magadat, mert te is igazságtalan leszel az olyanokkal, mint te most? Vagy az nem csúnya dolog, csak ha másnak van?
Azon már gondolkodtál, hogy versenyzés helyett hogyan lesz tőled jobb a világ vagy csak panaszkodsz, hogy hozzád legyen jobb?
Grat az irodalmi íráshoz pénzéhes ingatlanos
Én nézem mennyi ingatlant hirdetnek neten, 20 év alatt soha nem volt ennyi.
Az emberek szegények, nem 50M -ok.
Mindenkinek kell a pénz drogra, az ingatlanosoknak meg földkörüli útra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!