Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Még nagyobb drágulás jön. Ki...

Még nagyobb drágulás jön. Ki az aki nem külföldben gondolkozik ezek után?🤣

Figyelt kérdés

2023. dec. 27. 11:22
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%
Tanyára költözök inkább, és állattartás. Benzin kaja mindig menni fog
2023. dec. 27. 21:42
 42/50 anonim ***** válasza:
78%

Én jól érzem magam itthon. Szerintem a pénznél egy bizonyos szint felett már vannak fontosabb dolgok. Ahogy más is írta, pl. a barátok, a család és az, hogy az anyanyelvemen szólalhatok meg, intézhetek ügyeket, stb. A gyerekeimnek lesz tényleges élményük a nagyszülőkkel, nem csak évente kétszer, meg videóchaten találkoznak, ha kedvünk támad elugrunk a Balcsira a barátnőmhöz, de a szomszédainkhoz papucsban is átslattyoghatunk, akik nagyon jó barátaink lettek. Két nyelven is jól beszélek, de egyiket sem érzem olyan kifejezőnek, mint a magyart. Aláírom, jól megy itthon a sorunk, jó emberekkel vagyunk körülvéve, szeretjük az életünket. A mégtöbb pénz egyszerűen jelen szituációban nem vonz.

Nem, nem vagyunk kormánypártiak.

2023. dec. 27. 22:25
 43/50 anonim ***** válasza:
38%
Magyar csajok legjobbak, kint meg reszelhetném a sok dagadék ursulát.
2023. dec. 27. 22:49
 44/50 anonim ***** válasza:
74%
Ausztriában élek 3 éve, alja munkának nevezett munkám van bár ott emberként bánnak velem ez az "alja munka" dolog csak Magyarországon megy kinnt munka van amiből meg lehet élni. Igen sokkal jobban élek mint otthon, és nem tervezek vissza jönni.
2023. dec. 27. 23:22
 45/50 anonim ***** válasza:
27%
Na ausztria 130 ezer hontalan magyar között gratula.
2023. dec. 27. 23:24
 46/50 anonim ***** válasza:
54%

Nincs alja munka, de már nem találnak rá helyi embert, aki elvégzi annyiért, amennyit adnak érte... Na ne röhögtess.

Csak mondom, hogy hozzánk is jönnek lassan ezekre a munkákra a románok, ukránok, filippinók.

Szerintem egyéni érzet kérdése, hogy te miért érezted itthon aljának azt, amit kint nem.

2023. dec. 28. 09:09
 47/50 anonim válasza:
11%

#46: Csak mondom, hogy azért hoznak be külföldről embereket erre, mert úgy olcsóbban jönnek ki, de tök mindegy.🙄

Biztos a magyarok nem akarnak itthon dolgozni.🤷

2023. dec. 28. 09:21
 48/50 anonim ***** válasza:
100%
47# Nem tudom merrefelé mozogsz, én pontosan azt látom, hogy ugyanaz történik, mint nyugatabbra. Aki ezekre a munkákra alkalmas lenne, az elment ugyanezt a munkát csinálni nyugatabbra, több pénzért. Ide meg jön helyettük más. Nem találni már az építőiparba munkásokat, de a buszsofőröket is máshonnan próbálják meg pótolni. Persze néhány gyárban igaz lehet a felállás, amit mondasz, én nem erre gondoltam.
2023. dec. 28. 09:27
 49/50 anonim ***** válasza:
54%
jön itt a sok neres a sok ügyes ember de ha átlagos vagy akkor nincsen sok esélyed, lassan csak az ügyes zsenik maradnak itt majd akkor kezdődik az igazi éhezők viadala alig várom mikor ez a civilizált népség egymást tépi majd szét jót fogok nevetni.
2023. dec. 28. 13:24
 50/50 anonim ***** válasza:
54%
17ezer ft volt életem első fizetése, a legutóbbi pedig kb 1,7M. Azért érzitek hogy 100-szoros szorzó van a két összeg között...
jan. 2. 11:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!