Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Még nagyobb drágulás jön. Ki...

Még nagyobb drágulás jön. Ki az aki nem külföldben gondolkozik ezek után?🤣

Figyelt kérdés

2023. dec. 27. 11:22
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Nettó 480 meg kva jó kereset.
2023. dec. 27. 12:57
 22/50 anonim válasza:
38%

#19 "Én amúgy megértem, hogy nem szerettél kint"

Mi?🤔 Hol írtam, hogy éltem kint? Moderátor, aki látja a szavazást? Ha érdekel, poénból nyomtam rá, a kérdező, a kérdés egy vicc.

2023. dec. 27. 12:57
 23/50 anonim ***** válasza:
77%
#18 Egyáltalán nem rosszból írom, de az, hogy valakinek nem úgy alakulnak az elképzelései, ahogy tervezte, nem jelenti azt, hogy másnak is sz#r kint... Több ismerősöm van évek óta kint, sokkal jobbak a körülményeik, mint itthon. Mondjuk perfect beszélnek angolul és normálisan eltudtak helyezkedni. Eszük ágában sincs visszajönni.
2023. dec. 27. 13:09
 24/50 anonim ***** válasza:
31%

Attól, mert te pont olyat ismersz, aki németben jól keres, még nincs mindenhol ez így. 10ből 1 ember. Egyébként meg akkor jó a német fizetés, ha kint megkeresed, itthon meg elköltöd, de ha németben is laksz, akkor rájössz, hogy ott is be kell osztani, mert magasak a lakhatási költségek, már ha nem cégigazgató vagy vagy nem szpod fel magad valami magas pozícióba.

Egyébként meg nem értem minek írsz ki kérdést, ha valaki nem isteníti, hogy "Úristen menj ki azonnal" elküldöd az anyjába, hogy milyen buta és az ismerősöd az adott helyen milyen sokat keres. Akkor menj arra a helyre, ahol ez így van, ha már ezt így eldöntötted és nem érdekel más veled ellentétes véleménye, kérdést se kéne kiírni, ha ennyire leszarod mit írnak mások.

2023. dec. 27. 13:12
 25/50 A kérdező kommentje:

23: Jól beszél.

24: Megértem azt is, aki nem akar kimenni. Van akinek pl. honvágya van, van akinek nem jött be, ez is rendben van.

De az átlag nem akar visszajönni.

Velem is így volt. Fiatalkoromban egy évre elmentem. Megtetszett, semmihez sem fogható. Most számoltam fel mindent magam mögött, alig várom az új életem.

2023. dec. 27. 13:20
 26/50 anonim ***** válasza:
78%
#23 én sem alja munkát végeztem kint, irodai munkám volt, folyékonyan beszélek németül és angolul is, mégsem éreztem jól ott magam. A kint megismert magyarok sem, egytől egyig mind utálta, csak pl. házra gyűjtenek és addig maradnak, amíg meglesz rá a pénz. Nem állítom, hogy nem lehet boldognak lenni külföldön, mert amúgy nekem a fél rokonságom kint él és jól elvannak, de csak a pénz miatt én biztosan nem adnám fel az itthoni kényelmes életemet, jó munkahelyemet, barátaimat, családomat stb. Akinek viszont itthon se jó munkája, se barátai/családja nincsenek, akiket hiányolna, azt mi tart vissza? Menjen és próbáljon szerencsét, de nem kell fújni azokra, akik Magyarországon is boldogok tudnak lenni🤣
2023. dec. 27. 13:30
 27/50 A kérdező kommentje:
26: Jó az úgy. No problem.
2023. dec. 27. 13:32
 28/50 anonim ***** válasza:
56%
Havi 600 ezret keresek futár vagyok minek mennék külföldre? Ott egy hontalan csicska lennék.
2023. dec. 27. 14:15
 29/50 anonim ***** válasza:
63%
Akinek van esze, és van tőkéje, és figyeli az eseményeket az elhagyja Európát. Nem megy sem Kanadába, sem Ausztráliába, sem az USA-ba.
2023. dec. 27. 14:35
 30/50 A kérdező kommentje:

Apám futár volt, a fizetés nagyon jó, csakhogy hajtották veszettül.

A kórházban kötött ki, már nem tud teljesen felépülni. Leszázalékolták, abból pedig alig tud megélni. Ennyit erről.

2023. dec. 27. 14:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!