Még nagyobb drágulás jön. Ki az aki nem külföldben gondolkozik ezek után?🤣
#19 "Én amúgy megértem, hogy nem szerettél kint"
Mi?🤔 Hol írtam, hogy éltem kint? Moderátor, aki látja a szavazást? Ha érdekel, poénból nyomtam rá, a kérdező, a kérdés egy vicc.
Attól, mert te pont olyat ismersz, aki németben jól keres, még nincs mindenhol ez így. 10ből 1 ember. Egyébként meg akkor jó a német fizetés, ha kint megkeresed, itthon meg elköltöd, de ha németben is laksz, akkor rájössz, hogy ott is be kell osztani, mert magasak a lakhatási költségek, már ha nem cégigazgató vagy vagy nem szpod fel magad valami magas pozícióba.
Egyébként meg nem értem minek írsz ki kérdést, ha valaki nem isteníti, hogy "Úristen menj ki azonnal" elküldöd az anyjába, hogy milyen buta és az ismerősöd az adott helyen milyen sokat keres. Akkor menj arra a helyre, ahol ez így van, ha már ezt így eldöntötted és nem érdekel más veled ellentétes véleménye, kérdést se kéne kiírni, ha ennyire leszarod mit írnak mások.
23: Jól beszél.
24: Megértem azt is, aki nem akar kimenni. Van akinek pl. honvágya van, van akinek nem jött be, ez is rendben van.
De az átlag nem akar visszajönni.
Velem is így volt. Fiatalkoromban egy évre elmentem. Megtetszett, semmihez sem fogható. Most számoltam fel mindent magam mögött, alig várom az új életem.
Apám futár volt, a fizetés nagyon jó, csakhogy hajtották veszettül.
A kórházban kötött ki, már nem tud teljesen felépülni. Leszázalékolták, abból pedig alig tud megélni. Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!