Mit nem veszel már meg, ami korábban természetes volt, de a drágulás miatt már szinte luxus lett?
Figyelt kérdés
2022. máj. 4. 05:21
1/23 anonim válasza:
Drágulás nem azt jelenti, hogy nem vásárol az ember, hanem azt, hogy jobban figyelünk az árakra.
2/23 A kérdező kommentje:
Nem is mondtam, hogy nem vásárol az ember, csak azt, hogy megnézi mit vesz meg. Én több dologról is lemondtam már.
2022. máj. 4. 05:33
3/23 anonim válasza:
Mi a nasikról mondtunk le, általában vödrös nápolyit, parányt szoktunk venni, illetve a 2,8% tejről, illetve tejfölről. Nagyon szerettem az alpro vaníliás italt a kávémba, erről is lemondtam, illetve a kakaójáról is.
4/23 anonim válasza:
Csak a mennyiség csökkent, de mindent veszek amire szükségem van.
5/23 anonim válasza:
Pizzát már nem rendelünk. Cukrázdába sem járunk. Bútor ápoló, légfrrisítő, ruha öblítő. szezonális édességek, mint csoki mikulás, nyuszi, tojás, Szaloncukor. Vásárokban lángos, kürtöskalács stb.
9/23 anonim válasza:
zöldségek, gyümölcsök, tejtermékek, húsok nagy része, édesség, üdítő. Nem járunk étterembe, nem rendelünk.
De nem baj hiszen előre megyünk, kinek kell olyan úri hívság mint az evés:-)
10/23 anonim válasza:
Hanyagolom az édességeket, nassot. Fagyizóba se járok, ha kell, dobozos fagyit veszek, az sokáig kitart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!