Idén még egy gombóc fagyit nem vettem, de nem is fogok, 350 Ft-ért. Sütike és csokis müzli sincs. Éljen a fogyókúra :)
2022. máj. 4. 06:51
12/23 anonim válasza:
Mindent megveszek ugyanúgy.
2022. máj. 4. 07:05
13/23 anonim válasza:
#11 Az még egészen olcsó is amúgy. :)
2022. máj. 4. 07:35
14/23 anonim válasza:
Eddig nem volt ilyen, nem kellett emiatt visszavenni a költségekből, viszont mivel elkezdtem munka mellett tanulni, kevesebbet tudunk menni hétvégéken, hosszúhétvégéken távolabbi helyekre.
2022. máj. 4. 07:44
15/23 anonim válasza:
Én egy csomó mindenből már csak az akciósat veszem. Pl joghurtokat szeretem, de már nagyon drágák lettek, így az akciósokból veszek mindig többet, hogy kitartson. Húsok, halak is akkor jönnek a kosárba, ha akciósak.
2022. máj. 4. 08:47
16/23 anonim válasza:
Ha ez számít, nálunk az autómosóban egyre kevesebb ideig megy, ugyanannyi pénzért...
Szóval a pisztollyal a kezemben dobom be a pénzérméket, és futkosom körbe a kocsit+ mint egy tininindzsa teknőc, úgy csapatom le a retket a kerékdobokban.... Így is 600 ft egy mosás. Eddig ugyanilyen stratégiával kb 300-450 ből lemostam.🤷♂️
2022. máj. 4. 11:33
17/23 anonim válasza:
Főleg a nem kellően egészséges ételeken próbálok spórolni, azokat mostanra elhagyom a drágulással. Nassolnivalók legnagyobb része, bizonyos szószok, öntetek, megcsinálom magamnak olcsóbban és egészségesebben otthon. És persze a comfort foodok, mindenféle gyorsan elkészíthető félkész étel is lekerült a bevásárlólistámról. Panírozott, kisütni való mirelit ételek. Lassan szinte minden ami marad, az teljesen egészséges élelmiszer és hozzávaló :)
2022. máj. 4. 18:18
18/23 anonim válasza:
- Fagyi helyett jégkrémet veszek. Finomabb, stabil a minőség, és a fagyival ellentétben, még nem fostam tőle.
- Nutella. Nem csodálom, hogy sokan lopják.
2022. máj. 13. 12:08
19/23 anonim válasza:
Normális ételek. Hús már csak heti kétszer kerül az asztalra, gyümölcs heti egyszer zöldség is az akciózott. A gyereknek megvesszük a joghurtot, sajtot, de nekünk már nem jut belőle.
Elkeserítő, hiszen mind a ketten dolgozunk, bár igaz nem túl jó fizetéssel, és ugye az albérletet is fizetni kell. Most tervezzük elhagyni az országot
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!