Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Még nagyobb drágulás jön. Ki...

Még nagyobb drágulás jön. Ki az aki nem külföldben gondolkozik ezek után?🤣

Figyelt kérdés

2023. dec. 27. 11:22
1 2 3 4 5
 11/50 anonim válasza:
58%

Nem gondolkodok mert olyan szakmát tanulok amit külföldön nem tudnék végezni.

Illetve tudnék, csak rengeteg energia befektetéssel járna és ahhoz képest itthon sem rosszak a fizetések ebben a szakmában, hogy nekem megérje ez a nagy energiabefektetés.

(Anesztes szakápolóira gondolok)

2023. dec. 27. 11:56
 12/50 anonim ***** válasza:
10%

Sok irigy hogy lepontozott😅😅😅

Pontozzatok csak ennyit tudtok.😅😅

2023. dec. 27. 11:58
 13/50 anonim ***** válasza:
67%
Én idén laktam Németországban, lehet a dupláját kerestem az itthoninak, de pl. az albi is a duplája és összeségében nem ért nekem annyit az a kis pluszpénz, hogy ne lássam a családomat, barátaimat, és maga a német munkamorál, mentalitás, lassú bürokrácia meg sokmás egyéb sem tetszett. Itthon van autóm, szép lakást bérlek, jut pénz a hobbiijaimra meg minden szükségesre, évente 1-2 utazásra, láthatom minden héten a barátaimat, családomat, az anyanyelvemen beszélhetek és ITTHON vagyok. Mi több kéne még? Lehet nem járok minden hónapban Seychelles-szigetekre meg nincs Porschém, de ezekre nem is vágyok és sokkal boldogabb vagyok itt, mint Németben voltam a magasabb fizu ellenére is. Szóval nem, akkor se fogok elköltözni, ha tovább drágul minden.
2023. dec. 27. 12:15
 14/50 A kérdező kommentje:
13: Fideszes vagy? Nem gonoszkodásból kérdem, komolyan érdekel.
2023. dec. 27. 12:21
 15/50 A kérdező kommentje:
Családban egyetlen család az aki jól él idehaza, ők fideszesek.
2023. dec. 27. 12:21
 16/50 anonim válasza:
31%
És most nevetni kellene? Ebben mi a vitszes? Nem értem a kérdést.
2023. dec. 27. 12:39
 17/50 anonim válasza:
67%

"Fideszes vagy? Nem gonoszkodásból kérdem, komolyan érdekel."

A kérdésed alapból provokatív, persze, hogy nem "gonoszkodásból" kérdezed...

2023. dec. 27. 12:44
 18/50 anonim ***** válasza:
63%
#14 nem vagyok fideszes és nem is keresek kiemelkedően jól (nettó 480), mégis jó életszínvonalon tudok élni. Gondolom te még soha nem laktál külföldön, azért hiszed azt, hogy ott minden jobb. Menj ki és majd pár hónap tapasztalat után diskuráljunk újra :D
2023. dec. 27. 12:50
 19/50 anonim válasza:
84%
#17: Én amúgy megértem, hogy nem szerettél kint, de általában csak ideiglenesen mennek ki az emberek, hogy megszedjék magukat pénzzel nem végleg. Bár nem tom a kérdező ezzel tisztában van-e.
2023. dec. 27. 12:52
 20/50 A kérdező kommentje:
18: Folyamatban vannak a papírok...
2023. dec. 27. 12:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!