Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 20-30 év körüli lányok! Ha...

20-30 év körüli lányok! Ha tovább drágulna minden és elfogyna a keret az "extra" kiadásokra, ti mi az amit a legnehezebben engednétek el, ha már nem futná rá?

Figyelt kérdés
Úgy veszem észre már most is sokan sok mindenből visszavesznek, de azt mondják ezek után jön a neheze. Ha muszáj lenne visszafogni a kiadásokat, ti mi lenne az amiről a legnehezebben szoknátok le vagy a legkevésbé szívesen válnátok meg tőle?

2022. okt. 27. 22:10
A kérdező szavazást indított:
saját autó és annak fenntartása
cigi
bulizás, fesztiválozás, pia
utazás, nyaralás
szépségápolás, smink (szemfesték, rúzs, körmök, szoli stb.)
új ruhák és cipők
kávézó, étterem
fitnesz, kondibérlet stb.
saját hobbira szánt keret
ezek közül egyikről se lenne nehéz lemondani
35 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát kocsim nincs így az kilőve.

A többit meg időhiány miatt amúgy sem csinálom. 😀

Smink nélkül is ellennék egy darabig.

26/L

2022. okt. 27. 22:19
 2/12 anonim ***** válasza:
33%

"Smink nélkül is ellennék egy darabig."

:D Nehéz lesz ez a válság a csajoknak:D

2022. okt. 27. 22:21
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
bkb egyik sincs szóval...
2022. okt. 27. 22:30
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Mivel nem IT-ban dolgozom, így ezekről amúgy is lemondtam már rég. 🤷
2022. okt. 27. 23:28
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
A kondibérletről semmiképp. Illetve én nagyon faradekony vagyok, egy jó cappucino sokszor kell. Nehéz lesz ezekről lemondani..
2022. okt. 27. 23:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a hobbin kívül már minden fentiről lemondtam, és még mindig mínuszban vagyok...
2022. okt. 28. 00:42
 7/12 anonim ***** válasza:
66%

Saját autó - Sosem volt, nincs is jogsim.

Utazás, nyaralás, fesztiválozás - Ezekből már vissza is vettem az idén.

Új ruhák, cipők, étterem - Ha nagyon muszáj, akkor ez lesz a következő szint. De nagyon remélem, hogy nem.

-Cigi, pia, kávézó, szépségápolás, fitnesz, kondibérlet, hobbi - Ezek a legvégső dolgok, amikhez erősen ragaszkodom. Súlyos helyzet kell ahhoz, hogy egyiket se csináljam. Nem lenne minőségi élet.

2022. okt. 28. 01:41
 8/12 anonim ***** válasza:
84%

Ez, amit felsoroltál, szerintem amúgy sem mind alap egy átlagosan kereső nő számára. Ha van párja, és ketten oldják meg az anyagiakat, ergo oszlanak a költségek, nyilván több dologra jut, de ez a rendszeres kondi, smink, nyaralás, étterem, satöbbi a nők között is csak rétegdolog.

Szóval, a többség ezek részéről már alapból lemond. Na meg teljesen más a felsorolt dolgok költsége, ha valaki az infláció miatt lemond pl. a sminkelésről, az így megtakarított pénzből még nem fog nyaralásra telni :D

2022. okt. 28. 08:46
 9/12 anonim ***** válasza:
73%
Szépségápolás. A gyógyszertári naptejet és az alap szérumkáimat akkor is megveszem, ha semmi másra nincs pénzem.
2022. okt. 28. 08:52
 10/12 Metionin ***** válasza:
68%
Sportbérlet/tandíj. Autóm nincs, nem cigizek, nem iszok, ne járok bulizni, ruhát és sminket nem veszek gyakran, ha most kellene erről lemondani, van elég itthon, étterembe nem járok, nyaralni csak túrázni belföldre, a sporton kívüli hobbim olcsó és van hozzá itthon minden. A sport nekem olyan alap kiadás, mint a lakbér vagy a kaja, ha nagyon gáz lenne a helyzet, persze lemondanék róla de amíg lakhatásra telik meg van mit enni, addig nem.
2022. okt. 28. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!