20-30 év körüli lányok! Ha tovább drágulna minden és elfogyna a keret az "extra" kiadásokra, ti mi az amit a legnehezebben engednétek el, ha már nem futná rá?
Saját autóm sosem volt, jogsim sincs, mert félek a vezetéstől.
Soha nem dohányoztam, néha iszom alkoholt, de hónapokig elvagyok nélküle és bulizni sincs mostanában sok ingerenciám.
Ruhám, cipőm van bőven, nem kell új egy jó ideig, utazni és nyaralni sosem szoktam rendszeresen, mindig akkor van egy nagyobb nyaralás vagy télen a két ünnepek közöttre szervezett utazás, ha összejön időben és pénzben. Szóval nem esek depresszióba, ha kimarad egy szezon, covid idején is előfordult.
Étterembe ritkán járok, enni meg úgyis kell, szóval ha olyan van, megcsinálom magamnak. Például covid alatt, mikor bezárt minden és nagyon szerettünk volna steaket enni a férjemmel, megtanultunk csinálni magunknak. :D Ez olyasmi, amit nem lehet készen rendelni, mert szar, ha kihűl...
Kondibérlet is mehet a levesbe, szintén covid idején vásároltunk egy csomó eszközt itthonra, vészhelyzeti megoldásnak tökéletes a főbb izomcsoportokat megmozgatni ez a kis gumiszalagokból, egy állványból, egy-és kétkezes súlyzórudakból és tárcsákból álló szett. A sportról sosem mondanék le, csórón kezdtem, vizespalackokkal és sóderes vödörrel, azt hiszem kitapasztaltam, hogy hogyan lehet ezt termen kívül csinálni.
A szépségápolás nálam kimerül a bőrápolásban és a szempillaspirálban, úgy gondolom, hogy a legnagyobb szegénységben is elsők között lenne a fontossági listán az egészségem megőrzése. Úgyhogy ha valamiben, akkor abban biztos nem spórolnék amíg nem muszáj, hogy milyen ételeket fogyasztok és mit kenek a bőrömre. De ha arról a (huhh) 1300 forintos spirálról kellene lemondani, amit 3 hónapig használok, az nem esne nehezemre.
A hobbim szerencsére mocsok olcsó, csak net kell hozzá szinte. Arról is utolsónak mondanék le.
És amit korábban írt valaki, a tandíj. Azt is kinyögném, ha máshogy nem, hitelből, mert tudom, hogy megéri, amit tanulok és sokszorosan vissza fogja hozni az árát (igazából már jelenleg is jobban keresek ebben a szakmában, mielőtt másban dolgoztam az egyetem előtt).
TLDR: egészségmegőrzés (arcápolás és normális minőségű étel), internet, tandíj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!