A szemüveg keret ha belelátszik a látómezőbe, az nem rontja a szemet? Jobb a keret nélküli? Ha már kifizettem, es még elkészítés alatt van lehet módosítani?
Elég férfias kereteket láttam csak sajnos a boltban ami keret nélkúli keret lenne, ezért keretes szemüveget kértem tegnap.
Kifizettem, azt mondták, kb 1 hét, mire elkészül.
Ha ma visszamegyek, szerintetek lehet valamit tenni?
Csak mert azt hallottam hogy a haj is ha rendszeresen belelóg az arcunkba az rontja a szemet.
Igazábol "vakfoltot" csinál a keret.
Az tényleg nem baj?
Csak mert lehet igy nem merem majd hordan, csak néha néha. Ahhoz meg drága volt.
A keret nélküli még zavaróbb. Az enyémen alul csak damil van, így nincs rendes elválasztás a lencse meg a nem lencse közt. A lencsén keresztül meg máshogy törődik a fény, mint simán a levegőben, így meg kicsit olyan, mint mikor valami olyasmit nézel, ami félig a víz alatt van. (Pláne ha lefelé figyelsz, meg ritkán hordod)
Ha jól állt a keret, ne akard megváltoztatni ezért.
Nem megyek vissza módosítgatni.
Engem jobban az zavar mikor oldalra nézek és ami az orrnyergen van.
A fel es le nézelődés még hagyján, mert relatíve magas a lencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!