Gázóra leolvasó bejöhet engedély nélkül?
#20 Mi is adtunk kulcsot a házunkhoz másnak és a gyerekeinknek fogalma sincsen róla.
van előző tulajdonos - a szüleid voltak azok. Ahogy rólad sem tudtak mindent a szüleid, épp úgy rengeteg dolog van amit nyilván te sem tudsz róluk meg arról amit csináltak korábban.
Na, itt a probléma. Szomszédot kérdeztem pár hete, azt mondta nincs kulcsa..lehet hazudik.
Mindegy akkor se hiszem hogy bemehetne engedély nélkül amúgy, az se engedély ha XY Marika néni beengedi. Mint írtam, volt már ilyen, hogy nem voltam otthon saját házban, felhívott, mondtam hogy szomszéd beengedi és kész, nem magától ment be vele. De legalább lebukik most a szomszéd...
"volt már ilyen, hogy nem voltam otthon saját házban, felhívott, mondtam hogy szomszéd beengedi és kész, nem magától ment be vele"
EDDIG ILYEN NEM ÍRTÀL!!!!
Figyelj csak!
Olyan 10.000 Forint magasságától már lehet kapni
- Impulzus jeladót gázórához -
Így keress rá, vagy esetleg "gázóra távleolvasás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!