Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Gázóra leolvasó bejöhet...

Gázóra leolvasó bejöhet engedély nélkül?

Figyelt kérdés
Örököltem egy házat, 200 km-re tőlünk, zárva minden, gázóra hátul van a kertben, kapu zárva. Valahogy leolvasta az órát, mert stimmel teljesen azzal amit kiszámláztak és benne is van a számlában hogy leolvasás alapján. Ilyet hogy lehet? Engedély nélkül bemászik vagy mi?
2023. nov. 5. 15:15
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
70%
Akkor a szüleid adtak valakinek kulcsot, csak nem tudsz róla.
2023. nov. 5. 17:04
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

#20 Mi is adtunk kulcsot a házunkhoz másnak és a gyerekeinknek fogalma sincsen róla.

van előző tulajdonos - a szüleid voltak azok. Ahogy rólad sem tudtak mindent a szüleid, épp úgy rengeteg dolog van amit nyilván te sem tudsz róluk meg arról amit csináltak korábban.

2023. nov. 5. 17:17
 23/38 A kérdező kommentje:

Na, itt a probléma. Szomszédot kérdeztem pár hete, azt mondta nincs kulcsa..lehet hazudik.

Mindegy akkor se hiszem hogy bemehetne engedély nélkül amúgy, az se engedély ha XY Marika néni beengedi. Mint írtam, volt már ilyen, hogy nem voltam otthon saját házban, felhívott, mondtam hogy szomszéd beengedi és kész, nem magától ment be vele. De legalább lebukik most a szomszéd...

2023. nov. 5. 17:18
 24/38 anonim ***** válasza:
#23 Most kitalálsz válaszokat? Mert ez amit leírtál totál ellentétes azzal amiket eddig válaszoltál.
2023. nov. 5. 17:22
 25/38 A kérdező kommentje:
Mivel ellentétes? Nem hiszem hogy bárkinek lenne kulcsa, de ha van lebukik.. Nem?
2023. nov. 5. 17:33
 26/38 anonim ***** válasza:
39%

"volt már ilyen, hogy nem voltam otthon saját házban, felhívott, mondtam hogy szomszéd beengedi és kész, nem magától ment be vele"

EDDIG ILYEN NEM ÍRTÀL!!!!

2023. nov. 5. 17:44
 27/38 anonim ***** válasza:
39%

Figyelj csak!

Olyan 10.000 Forint magasságától már lehet kapni

- Impulzus jeladót gázórához -

Így keress rá, vagy esetleg "gázóra távleolvasás".

2023. nov. 5. 18:04
 28/38 A kérdező kommentje:
#26 A SAJÁT házam amiben élek 200 km-re, arról beszélek. Ott volt már hogy a szomszéd engedte be, de felhívott és megbeszéltük, nem betört kb engedély nélkül.
2023. nov. 5. 18:20
 29/38 anonim ***** válasza:
39%
Biztos, hogy valaki beengedte! Azt meg ne várd már el tőle, hogy lekérje a földhivataltól a tulajdoni lapot, ellenőrizze a beengedő személyazonosságát, kinyomozza a telefonszámodat és megkérdezze, hogy XY beengedhet-e! Ha valakinek kulcsa van a kapuhoz és beenged az ember automatikusa feltételezi, hogy megteheti!
2023. nov. 5. 18:44
 30/38 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem így működik, csak fényképes igazolvány felmutatásával mehetne amúgy be hivatalosan. Telefonszám van nekik a munkalapon, engem is mindig hívnak, hogy mindjárt ideér vagy akármi, kell hogy legyen neki elérhetőség a lapján, nem kell ott semmit nyomozni. Szerintem kérdező marha gyorsan nyomozd ki, ilyen nincs hogy valaki engedély nélkül bejárkál más házához, ez konkrétan betörés, tudd meg ki az.
2023. nov. 5. 23:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!