Gázóra leolvasó bejöhet engedély nélkül?
Szomszédokkal nem kommunikálok, szefós az egyik,másik meg sehall selát, direkt, bármit kérdezek nem tudja rá a válasz. A szolgáltatónak írtam most végül.
Volt fogyasztás május óta, akkor irattam át, 3160 m3 állással, most meg 3211-en áll, nem értjük hogy, nincs ott senki, igaz a gázboiler augusztusban lett lekapcsolva, mert az el lett felejtve, lehet az fogyasztott május-augusztus közt ennyit.
Igen, zárt, az tudja kinyitni aki bemegy a kapun. A kaputól kb 10 méterre van egy gázóra egy vasszekrényben. Gondolom nincs 10 méteres keze hogy benyúljon és kinyissa.
Hát nekem ez nem fér bele hogy valakinek oda kulcsa van úgy hogy nem tudok róla.
Egy nagy zsák dió is eltűnt nemrég, de nem foglalkoztam vele, úgy voltam vele lehet hülye vagyok és odaadtam valakinek, ezek szerint nem, valakik oda bejárkálnak.
Vagy olyan avgy mint a viccbeli nyuszik aki a sünitől el akarja kérni a fűnyíróját, de amíg odaér hozzá kitalál magának egy sztorit, miért is nem fogja neki odaadni és emiatt már nem is elkéri csak beszól neki.
Mi lenne ha ELŐBB megkérdeznéd azt a szerencsétlen leolvasót, hogy mi történt, mint hogy eldöntöd bejár és ellopta a diódat is?
Megint egy idióta kérdezö, aki ugyan nem tud semmi konkrétan, de csinálja a hisztit!
Feltehetöen az elözö tulajdonos adott egy vagy több szomszédnak kulcsot az ilyen esetekre. Egyetlen gázóra-leolvasó sem fog átmászni kerítésen, vagy feltörni a kaput, ha tényleg le tudta olvasni, akkor valaki, akinek van kulcsa, beengedte.
Te költesz olyanokat, hogy nem is tudod.
Nincs előző tulaj, szüleim építették 82-ben, én örököltem..
Épp ez a kérdésem baja, hogy hogy lehet valakinek kulcsa..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!