Panelház külső falára engedélyezett klímaberendezés kültéri egységét felszerelni?
Csak levetetik ha olyan helyen van.
A kondenzvizet se vezetheted az utcára.
Önkormányzati rendelet, a ház működési szabályzata foglalkozik vele, ha foglalkozik egyáltalán.
Az én kerületemben az önkori nem foglalkozik a légkondikkal, a házunk sem. Így mostanra a lépcsőházunk az utca felé olyan, mint egy csöpögő vízcsap.
Alapvetően nem szerelhető. Lelkiismeretesebb klímások erre fel is hívják az ügyfél figyelmét.
Ha mégis felszerelteted, előfordulhat hogy hamarosan csöngetni fog a közterület felügyelő.
ma 19:56
Sajnos, a közteresnek ehhez semmi köze.
3-as vagyok.
Csakis a birtokháborítás a jegyzőnél, vagy, ha több, mint egy éves a csöpögés kintre, perelni lehet.
Én ezt körüljártam már. Most tartok ott, hogy fotó, videó és szeptemberben jegyző, ha bejutok hozzá.
Főleg arra figyelj nagyon hogy a kondenzvíz ne az alsóbb lakók párkányán kopogjon (kijjebb vezetni 1 csővel!), no meg,ha a kapubejáró van alattad, akkor ne a ki-bejárók fejére csöpögjön. Ezek tudják feldühíteni a szomszédokat,aztán meg jön a anyázás, meg feljelentgetés.
Ha erre figyelsz, akkor a kutya sem fog a klímáddal foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!