Van, aki már - akárcsak néhány percre is - de bekapcsolta a fűtést a lakásban, hogy ne fázzon hajnalonként vagy esténként?
Én majd csak akkor kapcsolom be a fűtést, ha a gyíkon lévő vadidegen arcok is javasolják majd.
Addig meg fagyoskodom mint te.
Utolsó vicces, de tök igaza van az iróniájával :D
Nálunk pl termosztát van, ha hidegebb van mint 22.5 akkor bekapcsol. Hótt nem érdekli, hogy épp melyik hónapot ír a naptár. Szerintem már pár hete bekapcsol alkalmanként. Éjjel volt már 6 fok is, ne vicceljünk.
Ha a saját lakásomba nem élhetek úgy, hogy komfortosan érezzem magam, akkor még is hol?
Egy éjszaka fűtöttem, amikor lement 19°C-usra, most jobb lett, fűtés nélkül is 21°C. De már csak egy-két jó nap, és fűteni kell, ha nem is erősen.
Konvektor.Bp. Északi oldalfal.
A távfűtést is már pár helyen beindították, ismerőseimnél.
Reméltem, hogy októberig kihúzom, de egy-két m3 gázért nem fogok fagyoskodn:-).
Nálunk falun nincs távfűtés, tavaly is egész télen klúimával fűtöttem, idén is így lesz.
Kb 1 hete fűtök, 22°C-ra van állítva, itthonról dolgozom szóval nem akarok megfagyni :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!