Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Más is így járt? /tüzifa...

Más is így járt? /tüzifa probléma/

Figyelt kérdés
Bemondták orrba szájba hogy mindenki kap fát, de szinte tudtam hogy ez lesz. Hívtam a legközelebbi erdészetet és már október elején azt mondták hogy lesz fa, de ne számítsak rá január előtt, inkább március-április környékén lesz meg az 5 köbméter fám amit rendeltem. Hát, ezzel jól ki vagyok segítve, mert semmi fa nincs itthon, máshol 7000 ft körül van mázsája. A kormány ezt is jól megoldotta. Csak azt nem értem miért nem lehet őket felelősségre vonni.
2022. okt. 13. 09:04
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
85%
Ha szemetet égettek, ti szívjátok be a füstjét, magatokat mérgezitek nem pedig a kormányt.
2022. okt. 13. 22:01
 22/52 A kérdező kommentje:
#21, tudsz olvasni? Nem én égetek, hanem a szomszédom! Én még idén semmivel nem fűtöttem.
2022. okt. 13. 22:06
 23/52 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szólj a szomszédnak, hogy fejezze be.

Értelme sincs annak, amit csinál.

Egy háztartás egy nap kb. 1-2 kg fára való szemetet termel kb.

2022. okt. 14. 09:14
 24/52 anonim ***** válasza:
74%
Valami erdészetek szövetségének vezetője vagy ki (valami szakmai szervezet elnöke, nem emlékszem pontosan), már kb. Gulyás bejelentése után jelezte, hogy ez nem fog menni. Bár elméletben van elég erdő, gyakorlatban kitermelhetetlen annyi tüzifa amire így igény lesz. Nincs rá erőforrás. Csak egy ezt a propaganda tv-ben gondolom egyetlen egyszer sem mutatták meg.
2022. okt. 14. 13:06
 25/52 A kérdező kommentje:
Azt én is hallottam illetve az elején is mondtam hogy nincs annyi rossz és korhadt fa se amit ki lehet vágni. Nyilván az egészséges fákat nem lenne szabad kipusztítani. Na de nekem már az erdészetek fája lecsengett, max tüzépen tudok venni.
2022. okt. 14. 13:30
 26/52 anonim ***** válasza:
22%

Akkor mit kellene csinálni az egészséges fákkal?

Megvárni, míg kidőlnek?

2022. okt. 14. 15:14
 27/52 A kérdező kommentje:
Egészséges fákat nem szabad kivágni, még házak előtt is ha nagy fa van, engedélyt kell rá kérni hogy kivághatod-e, mert ezek a fák a légiközlekedésben is szerepet játszanak, a tájékozódás szempontból. Ezt onnan tudom, mert ismerősök kivágtak nagy fát amit ők ültettek, talán fenyő és nagy papírmunka árán kivághatták, de ültetni kellett helyette másikat.
2022. okt. 14. 15:18
 28/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy erdő vágásérett, akkor kivágják.
2022. okt. 14. 16:01
 29/52 A kérdező kommentje:
De minden fát újra kell telepíteni, mert azok a fák az állatok élőhelyei és minden kivágott fa megborítja a körforgást.
2022. okt. 14. 16:11
 30/52 anonim ***** válasza:
100%
Te nagyon nem értesz az erdőgazdálkodáshoz... Soha nem volt olyan a modern korban, hogy az erdőgazdálkodás ne vágna ki fákat. Az erdőgazdálkodás nem azt jelenti, hogy szedik a hullófát
2022. okt. 14. 20:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!