Mostanában másnak is problémás a Vodafone-nál internet-befizetéssel csekk útján, konkrétan mi és mit lehet tenni (többi lent) ?
Nem küldik a csekket, csak üzennek, hogy elmaradás van és korlátozni fogják majd kikapcsolni a netet.
Telefonon 1 óra várakozassal el lehet őket érni az ügyfélszolgálaton, ahol közlik, hogy majd jon5a csekk, átállás volt stb, ne aggódjunk. Azóta jött SMS is, hogy fizessünk. Mire, ha nincs csekk? Bankira nem tudunk áttérni, de ha tudnánk is biztosabb a csekk alapú fizetés.
Személyesen is bementünk már, ott adtak valami papírt, hogy ne lehet vele fizetni a piacon!, igen, a piacon... Ez az Alle Vodafone-nál történt. Szerencsére zárva volt a "pavilon", mert közben kaptam információt, hogy ott verik át az embert, ahol tudják.
Ismerjük, hogy a Voda xar meg egyebek, nem kell írni, szeretném tudni, hogy csupán velünk csinálják ezt, vagy jár más is hasonló cipőben, ill. minden segítséget elfogadok, mert ez 2 hónapja megy és tarthatatlan!
#5! Nem bizony, szevasz!
Többieknek: nincs bankszámlánk, nem is lesz! Nincs annyi pénzünk, hogy fenntartsuk az adminisztrációs és kezelési költségekkel azt a pár tízezer forintot havonta, ami lennen deez magánügy, az én szociális és egyéb problémám, s nem ezért fordultam hozzátok. A kérdésem világos.
Ez a bajunk.
En irtama weboldalukon panaszlevelet,h felhaborito ez a szitu ,h nem jon csekk es jon a fenyegetes vagy alig kapok idot befizetni. Igy minden erommel azon vagyok,h mas szolgaltatot keresek es felmondom veluk a hatarozatlan ideju szerzodesem!!
Azota idoben kuldik a rohadekok a csekket.
7/10
A Vodafone nem küldte még ki, akkor hogy jön ide a posta? 🤣🤣🤣
8/10
Free WiFi, nem hallottál még róla?
És a privát üzenet nyilvánosságra hozataláról?
Hogy végleg lennél innen kitiltva!!! 🤣🤣🤣
10/10
Nem a kezelési költség annyi, szövegértelmezésed nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!