Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Más is így járt? /tüzifa...

Más is így járt? /tüzifa probléma/

Figyelt kérdés
Bemondták orrba szájba hogy mindenki kap fát, de szinte tudtam hogy ez lesz. Hívtam a legközelebbi erdészetet és már október elején azt mondták hogy lesz fa, de ne számítsak rá január előtt, inkább március-április környékén lesz meg az 5 köbméter fám amit rendeltem. Hát, ezzel jól ki vagyok segítve, mert semmi fa nincs itthon, máshol 7000 ft körül van mázsája. A kormány ezt is jól megoldotta. Csak azt nem értem miért nem lehet őket felelősségre vonni.
2022. okt. 13. 09:04
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
25%
Egyrészt a fidesz szavazók el vannak olvadva hogy ez is hatósági áras lett, az meg nem érdekli őket hogy nem lehet kapni, csak a tüzépen 90 000 ft/m3 áron.
2022. okt. 13. 09:22
 2/52 anonim ***** válasza:
82%

"semmi fa nincs itthon"

Szimpla felelőtlenség. A fát mindig egy évvel korábban kell megvenni, már a kiszáradás és a fűtőérték miatt is.

2022. okt. 13. 09:23
 3/52 anonim ***** válasza:
78%

Valakinek ki is kell vágni, nem lesz több száz m3 holnapra.

Mi márciusba adtuk le a rendelést még, és nyárra ígerték, júliusba jött meg az erdészettől.

2022. okt. 13. 10:17
 4/52 anonim ***** válasza:
40%

Bp. szélén lakom, és itt roskadásig vannak a tüzépek konyhakész fával.

Az árát nem kérdeztem, mert nálam már tavasz óta nincsen szabad hely ahová rakhatnám.

2022. okt. 13. 11:03
 5/52 A kérdező kommentje:
#2, tavaly még kényelmesen meg tudtam oldani a fűtést gázzal, na nem úgy hogy 30 fokra fűtöttem egész nap, csak esténként kicsit hogy ne legyen fagyoskodás. De most már 740 ft/köbméter áron nem tudom megoldani, sőt a gázbojlerem is ott van, ami szintén fogyaszt. Szóval nem volt tervezve a téli fás fűtés, fát már idén tavasszal se lehetett erre venni, sőt raklapot se adtak el a tüzépen, úgyhogy semmilyen lehetőségem nincs csak havonta veszek majd pár mázsát a tüzépen.
2022. okt. 13. 11:46
 6/52 anonim ***** válasza:
29%
Fabrikkettel tudsz fűteni. Most rendeld meg a fát, jövőre majd fel tudod használni.
2022. okt. 13. 12:03
 7/52 A kérdező kommentje:
#6, 3000 ft 10 kg fabrikett, ezt komolyan gondoltad?
2022. okt. 13. 12:08
 8/52 anonim ***** válasza:
89%
Ha frissen vágot fát veszel, az annyi mint halottnak a csók. Dupla annyit tüzelsz el.
2022. okt. 13. 12:32
 9/52 anonim ***** válasza:
89%
#8-nál a pont. Idei fával amúgy is csak jövő októbertől tudnál csak fűteni. Megveszed most a vizes fát, ha azzal kezdesz fűteni most, kb. ugyanott vagy mint a gázzal. Vizet melegíted abból nem lesz hő...
2022. okt. 13. 12:39
 10/52 anonim ***** válasza:
19%
Felelősségre lehetne őket vonni, de senki nem teszi sajnos
2022. okt. 13. 12:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!