Társasházakban, lakótelepeken miért nem csináltak belső telefonhálózatot? Nagyon drága lett volna?
Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 15:52
11/12 A kérdező kommentje:
#9 Nem volt vészes, és mint nemrég kiderült, nem tőlük származott. Nem volt kedvem ismerkedni...
#10 Szerintem olyanokat is zavarnék, akik ártatlanok. Legközelebb felmegyek, ha komolyabb gond lenne.
2021. szept. 29. 20:48
12/12 anonim válasza:
Rendszerváltás előtt, amikor a tömeglakások jobbára még erős állami támogatással épültek, megvolt szabva, hogy mekkora lehet a lakások belekerülési ára négyzetméterenként. Ebbe az árba a tervező mérnöknek bele kellett férnie. Ezért voltak az olcsó, rosz nyílászárók, a vékony falak stb., tehát ilyen telefonra nem jutott, de - mint előttem már írták- teljesen fölösleges lett volna. Ha valami problémám van, én becsöngetek az illetékes lakóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!