Egy volt barátom lefotózott egy házat, és a tulajdonos feljelentést tett. Én is a helyszínen voltam, mekkora gondra számíthatok?
Bővebben:
Pár hónapja egy volt barátommal bicajoztunk, és elmentünk a régi házához, ahonnan évekkel ezelőtt elköltöztek. Telefonnal csinált róla pár képet, majd továbbmentünk. Ma reggel a munkahelyem előtt megállított a tulajdonos, hogy feljelentést tett, tudja a nevem és a lakcímem.(Mindegyik stimmelt)
Feltételezem, hogy a házi kamerája rögzített minket, és az alapján ismert fel és azonosított be. Előtte sose találkoztunk, viszont a szomszédjuk ismerte a barátomat, illetve valamennyire engem is.
Ha valóban feljelentett, mekkora büntetésre számíthatok annak tudatában, hogy nem én készítettem a fényképeket, csak kísérő voltam?
Azt milyen indokkal jelentett fel? Illegális fényképezés? 😂😂
Semmilyen törvénytelen dolgot nem csináltál.
Szard le és küldd el a pasit a jó édes anyukájába.
A feljelentés amúgy meg kamu mert a rendőrök kiröhögnék.
Hogy ne lehetne felismerni a házakat a streetview-n...??? 18-as, te mire gondolsz????
Nem kérnek engedélyt senkitól! Aki nem akarja, az küldhet tiltakozó levelet! De alapból senkitől nem kérnek engedélyt!
Már hogyne lehetne a házakat felismerni a google mapsen???
Használtad már egyáltalán? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!