Ti hány évesen költöztetek el otthonról?
Most nem a középiskolai vagy pedig egyetemi kollégiumra gondolok.
Hanem albérletbe, önkormányzati vagy pedig saját lakásba mikor költöztetek.
Én 28 F vagyok 2 hete költöztem el otthonról,de szerintem megcsúsztam vele.
Már 25 évesen éreztem hogy menni kéne csak akkor még nem álltam úgy anyagilag hogy megtehessem.
Ha ciki, ha nem ciki, 28 éves férfi létemre én még nem költöztem el. Egyrészt eddig még nem is találtam olyan párt akivel közös életet terveznénk, másrészt Pest megye dél-keleti részében élek egy kis városban (6000 fő). A munkahelyem is itt van helyben (ami nem is fizet túl rosszul), viszont hosszú távon nem akarok itt maradni, mert nem szeretek itt élni. Szóval gyűjtögetek. Eddig van félretéve 4,9 millióm + már 4. éve fizetek LTP-t.
Szülők nem tudnak támogatni (bár azért az is támogatás, hogy itthon élhetek és megspórolom a bérleti díjat). Mindent magamnak kell előteremtenem.
38 évesen lett saját tulajdonú lakásom, de nagy változást nem éltem meg, mert anyám meghalt, apámat meg - a betegsége miatt - magamhoz kellett vennem.
Az ő lakásuk önkormányzati volt és még időben nem lett megvásárolva mert nem volt rá keret, később meg már nem adták, csak forgalmi értéken, így az elszállt.
"7-es! Légy rá büszke, hogy anyád meg apád alád rakott valami házat. Nem mindenkinél játszik ilyen opció."
Muhahaha... Anyámék konkrétan 100.000Ft-ot adtak nekem a diplomaosztómra és annyi. Azóta én támogatom őket ha szükséges. Mondjuk nem is 28 voltam hanem 22.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!