Szomszéd kutyaugatás ellen mit lehet tenni?
20/20
Nem javult a helyzet. A kerítést átalakítottuk olyanra, hogy ne lehessen átlátni, de ha egy kis mocorgást vagy neszt hallanak, már őrjöngenek. Ha vendégségbe jönnek hozzánk kicsi gyerekekkel, nem tudunk az udvarra kiülni, mert sírnak a kutyák ugatásától. Szomszéd nem korlátozza semmiben a kutyáját, mert szent állatként kezeli. Inkább már emberként kezeli. Nem nagyon van tekintettel a szomszédaira, de továbbra se tudunk ennél többet tenni, minthogy "befalaztuk" a kerítést.
#19 vagyok
Akkor is van erre app, ha többen lepontoznak. :)
Vagy mi volt a rossz a válaszom ban?
Hiába is pontoztátok le az előzőt, pont azért mert másokat is zavar világszerte az ok nélküli kutyaugatás, igen sok kutyariasztó appot fejlesztettek, amit az emberi fül nem is hall meg csak a kutya.
Válogassál:
Igen sajnos az utóbbi években a kutya szent állattá lett avatva és sokak szerint több joguk van bármihez, mint az embereknek. Pár napja láttam egy videót megosztva, amiben elítéli egy nő azokat az embereket, akik a kutyát csak házőrző állatnak tartják. Sajnos a mi kutyánk is házörző szerepet tölt be nálunk, nem pedig szerető vagy szexpartner szerepet. Lényegében túlzásnak tartom ezt a fajta ajnározást, ami egy ideje már jelen van. Csak sajnos aki ilyen véleményen van, azt elítélik. Persze, lehet a kutya családbarát vagy családtag is, de mértékkel, mert a legtöbb helyen ez már túl van tolva. Szomszédom egyszer meghallotta, hogy rászóltam a kutyájára, ami már egy jó ideje ugatott és már a feljelentés is szóba jött, hogy milyen jogon gátolom én a kutyáját bármiben is főleg, hogy a kutyának a dolga az az, hogy ugasson.(Ez általában azoknak a "mentsvára", akik képtelenek megnevelni és fegyelmezni a kutyájukat).
Mielőtt bármiféle állatvédő társulat tagja betámadna, nekünk is van háziállatunk és nincs rossz sorsa neki, mielőtt egy szívtelen senkiházinak titulálna el engem az miatt, hogy zavar a folytonos őrjöngés a kutyák részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!