Ultrahangos ugatásgátló, szomszéd kutya ellen, vélemény?
Szomszédok,szerencsétlen,éjjel-nappal őrjöngő kutya. Önkormányzat semmit nem csinál,az én életem viszont így elviselhetetlen.
Gondolkodom egy kültéri ultrahangos ugatásgátló készüléken. Van valakinek tapaszutalata ezzel kapcsolatban? Amiket eddig olvastam,nagyon ellentmondásosak: ugyanarról a termékről a vásárlók fele áradozik,a másik fele meg azt írja,hogy semmit nem használ,kidobott pénz.
/ "Állatkínzás" kommenteket nem kérek! Kérem,hogy az írjon,aki kompetens,hasonló problémával küzd,és tud tanácsot adni,van közvetlen tapasztalata! Köszönöm!/
Az ultrahangos ugatásgátlót kipróbálhatod Lehetőleg jó minőségűt vegyél, olyat ami kültérre is jó, pl ezt:
Ez működhet külső tápegységről is, és jókora piezo ultrahangsugárzók vannak benne. Nyilván figyelni kell a jó elhelyezésre is különben semmit nem ér és gondolom ebből származik a negatív vélemények egy része.
A másik lehetőséged hogy nyakörves ugatásgátlót teszel a kutyára a szomszéd engedélyével.
Lenne harmadik lehetőség is ami garantált hatást ad minimális befektetéssel de az ugye nálad nem játszik.
Nálunk nagyon hasonló a probléma, annyi különbséggel, hogy a saját kutyánk ugat folyamatosan éjjel.
Az alapvető kérdés, hogy miért ugat a kutya?
Nálunk csak a hangját akarja hallatni, mert nem úgy ugat, mint amikor lát valamit.
Ultrahangos megoldást használok, nálunk bevált, de ismerősnél ugyanez a kütyü nem hozott eredményt. Mondjuk ott a szomszédban lévő állatokat ugatja.
Azt tudod miért ugat a kutya?
Akkor pedig mindenképpen az lenne a jó ha elvinnék tőlük az állatokat. :(
Valamelyik válaszolónak meg üzenem hogy amelyik kutyával rendesen van foglalkozva, lefárasztva, nevelve, az nem ugat nonstop! Tapasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!