Használt már valaki füldugót? Melyiket? Lehet abban aludni? Nem zavaró? Kutyaugatás ellen kellene.
Figyelt kérdés
2018. szept. 14. 19:51
1/11 anonim válasza:
Lehet aludni benne, bár hosszútávon nagyon egészségtelen. A fülnek szellőznie kell. Olyan munkahelyen dolgozom, ahol zaj van, és kötelező szinten kell bedugni a fület. Olyan fajta, amit össze kell nyomni, és a fülben felfújódik pár mp alatt. A nyolcadik órában érzem, hogy folyik a fülem, és viszket. Volt, hogy éjjeles műszak után vittem haza tisztát, mert délelőtt nem tudok aludni, ha nyírják a füvet.
2/11 A kérdező kommentje:
De hogy hivják, mi a fajtája, hol lehet kapni? Nekem csak éjjelre kellene, uj kutya van a szomszédban, egész éjjel ugat, és nem magas hangon. Kb. mint uthenger.
2018. szept. 14. 20:07
3/11 anonim válasza:
1es vagyok. Hát én munkahelyről bugázom, de szerintem barkácsboltokban, munkavédelmi boltban hozzá lehet jutni. Én már láttam mindkét helyen.
4/11 anonim válasza:
Én elég gyakran füldugóval alszom. Eleinte furcsa volt, de hozzá lehet szokni.
Gyógyszertárban szoktam venni, szivacs alapú kb. 100 Ft. Van viasz alapú is, de azt még nem próbáltam.
5/11 anonim válasza:
Gyógyszertában is van.Èn S abban alszom,a férjem nagyon horkol,és idegesít.Bàr így is hallani,de valamivel jobb.
6/11 anonim válasza:
Akár a dm-ben is tudsz venni, de gyógyszertárakban is van. Én koliban, és most már a panelben csak ezzel tudok aludni. De példának, az alattam lakó néni tv-je egész éjjel üvölt, ez valamennyire átszűrődik a füldugón is.
7/11 anonim válasza:
Aludni még csak-csak, de hogy lesz az időben keléssel ?
8/11 anonim válasza:
Én, amikor ilyen helyzetben voltam, slaggal lelocsoltam a kutyát. 3. napra megtanulta, hogy vinnyogás=ázás. Utána csönd volt.
9/11 A kérdező kommentje:
Ez itt nem opció, mert ahhoz messzebb van, és kerités is van köztünk. Vettem a patikában viasz dugót, és ki is próbáltam. Nem rossz, csak az foglalkoztat, hogy miért lehet belőle darabokat leválasztani. Egyszer-kétszer kiesett, visszatettem, de levált belőle egy darabka. Mi van, ha bekerül a hallójáratba? Lehet, másféle kellene.
2018. szept. 16. 09:23
10/11 Ypszilon1980 válasza:
Hát nekem is olyan van, ami a fülben tágul ki, valami szivacs szerű anyag, de én nem tudok benne létezni, nekem is viszketett anno tőle a fülem és zsírosodott nagyon, szóval inkább zajban voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!