Mit tehetnék a kezemen kialakult több tyúkszem ellen, ami tényleg használ?
Figyelt kérdés
A jobb és bal kezemen is van 2-2 tyúkszem a jobbon, az egyik az ujjamon, a másik a tenyeremen, a balon nem rég alakultak ki, érdekes, olyan helyen, ahol nem éri se nyomás se terhelés az ujjamat, tapaszt próbáltam, nem használt egy cseppet sem, olvastam egy másik kérdésnél, valaki azt írta, hogy a lepisilése hatásos, van aki mazsolát írt, hogy vágjuk félbe ragasszuk rá, stb stb.. de hát írhat bárki bármi hülyeséget, valaki nem tud tényleg olyan praktikát ami használ is?? Nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat.2017. jan. 23. 19:52
1/6 anonim válasza:
Tudom nem vigasztal,de nekem is eu van.Probaltam a szalicilszeszes evsetelest,de nem hasznalt.
En nem tudom,nem uszodaszemolcsuszodaszemolcs e inkabb ez,vgy virusos valami.
El kene menni borgyogyaszhoz,fe a kozelunkben nincs sajnos.
2/6 A kérdező kommentje:
nekem is az lesz, elmegyek bőrgyógyászhoz, csak időpontot hónapokkal előre foglalni kell, pestre meg nincs lehetőségem utazgatni emiatt... nevetséges ez a magyar egészségügy, ezért gondoltam ki írok egy kérdést, hátha valaki tud valaki hatásos praktikát..
2017. jan. 23. 20:17
3/6 anonim válasza:
Sajnos igen, nevetseged ez az egeszsegugy..
Nekem 2eve mint utolag kiderult, ekcemam volt a kezemen.. Azt hittem csak megegettem, de egyre rondabb es gennyesebb lett.. 1,5honapra kaptam idopontot a borgyogyaszatra. Ha addog varok, lerohadt volna a kezem. Aztan kiderult, hogy vallal maganrendelest is. Meg aznap fogadott, vagy 20x elmondta h mi az ekcema, aztan felirt ra egy kenocsot. Aztan elkert 7000valamennyit, + ugye mehettem tovabb kivaltani a kenocsot... :) Ez a magyarorszag.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem szemölcs volt, azóta megoldódott a helyzet, bőrgyógyász felírt rá mindenféle ócska drága kenceficét, semmit nem segített, meguntam, mondtam, hogy utaljon be fagyasztásra, egyáltalán nem fájt, és már az első alkalom után szinte teljes javulást hozott!!!! második alkalommal teljesen eltűnt mind, ez volt fél éve, azóta egy sem jött elő, csak ajánlani tudom mindenkinek !!! :) remélem segíthettem ezzel valakinek.
2017. nov. 1. 13:57
6/6 A kérdező kommentje:
Ja, és teljesen ingyenes volt a kezelés, az orvosnak kellett csak fizetni, aki beutalt, persze azt is zsebbe...
2017. nov. 1. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!