Hasznos-e az ablak utólagos hangszigetelése kutyaugatás ellen?
19.19 valóban alkalmatlanok kutyatartásra, de ezt mégsem mondhatom nekik. Meg hát, azt találnák mondani: azért van a kutya, hogy ugasson.
3. sajnállak:( aki alszik, mint a bunda, nem tudja, mennyire megkeseríti az ember életét (éjszakáját), és kihat az egész napjára.
Én ezért is útálom a kutyákat, mert olyan ostobák, hogy alapjáraton, látszólagos ok nélkül képesek több órán át ugatni.
Én is néztem már ezt a szigetelést, talán a gyártó-kivitelezővel kellene beszélned. A Bp-n a repülőtér melletti lakásoknál bevált. Amit én néztem, az egy plusz réteg üveg, amit ráraknak. Ezek a műanyag ablakok semmit sem érnek és a redőny meg még annyit sem.
Nézd, én erre gondoltam:
kikell nyírni a kutyát!
majd utána rájön hogy csak el kellene némítania a kutyáját!
Sajnos az a legnagyobb probléma, hogy Magyarországon egy adófizető állampolgárnak nincs joga szabadidejében pihenni. Pl. Németországban, ez másképp működik: Ha valakit zavar a szomszéd antiszociális viselkedése (pl. kutyájuk gyakori ugatása), akkor a bejelentést követően figyelmeztetést kap a renitens személy. Amennyiben nem változtat magatartásán, az erre hivatott szerv elviszi a kutyát, az állatorvos elvágja a hangszálait, majd a tulaj átveheti ebét, fizetve természetesen a műtéti költségeket és a néhány ezer eurós büntetést.
Magyarországon ha valaki bíróság elé visz egy "kutyaügyet", a pert bizony az alperes fogja megnyerni, hiszen a (a bíró szavait idézve) -"a kutya azért van, hogy ugasson"-
Ez kérem Magyarország. Ahogy szoktam mondani: egyedi állatkert...
Én magam is nehezen tudom eldönteni, hogy a szomszédunkat is likvidálni kéne, vagy csak a kutyáját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!