Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Az internetes videókon találha...

Az internetes videókon található anyagokból bárki meg tud tanulni villanyt szerelni, burkolni vagy egyéb ilyen munkát elvégezni, vagy csak akinek van ilyen képessége?

Figyelt kérdés
Nem bonyolultabb feladatokra gondoltam ezalatt, pl. bekötni egy kapcsolót, lelapozni vagy csempézni konyhát, fürdőszobát stb. Ez szerintetek bárkinek menne vagy nem feltétlenül? Ha konkrétan neked kellett ilyen munkát elvégezni akkor megcsináltad magadnak vagy szakembert hívtál?
2024. máj. 30. 12:25
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
43%

Ha elolvasnád: a villanyszerelő hibázott

:DDDDDDDDDDDDDDD

te analfabéta

2024. máj. 30. 17:21
 32/35 anonim ***** válasza:
19%
Ha elolvastátok volna a kérdést:"Nem bonyolultabb feladatokra gondoltam ezalatt, pl. bekötni egy kapcsolót"Erre válaszoltam a 14:47-es 0 pontos válaszomban.A családom ezekre a munkákra már 14 éves koromban nem hívott szakembert, mert tudták:van egy jó műszaki érzékű gyermekük akinek ez abszolút nem okoz problémát.t egy 220V-os 3 vezetékes konnektorból és világítás kapcsolóból ritkán jönnek villámcsapások.Ahogyan írtam: Most sem kezdenék csempézni és szobát festeni, mert nem tudom hogyan kell.
2024. máj. 30. 21:24
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem villanyszerelő volt, csak annak gondolta magát. Nem volt semmilyen végzettsége.

Áthívta a nő, hogy csíp a bojler, ő meg kikötötte a földelést, mert akkor talán nem csíp. Másnap a nő pont zuhanyzott amikor bekapcsolt a bojler, de mivel már nem volt bekötve a földelés, így rendesen 230V volt a bojler fém részein. A nőcit a zuhanyfej fém gégecsövén keresztül agyon is csapta az áram.

2024. máj. 30. 21:35
 34/35 anonim ***** válasza:
79%

Nekem a kőműves, burkoló, festő jellegű munkák másodjára-harmadjára sikerültek jól. Pl az ablakcsere utani faljavítást kétszer csináltam meg, elsőre nagyon kókány lett. A videókban általában jól előkészített, szabályos felületeken dolgoznak, ami nem tűnik bonyolultnak, de aztán a valóságban, pláne egy régi háznál az ember rengeteg problémába ütközik, amiről először nem tudja, hogyan oldja meg. Az anyagok, szerszámok kezelését is meg kell szokni. Szóval van, akinek elsőre szép, én nem vagyok olyan ügyes, de szeretem csinálni. Azért én csinálom, mert kis munkákra nem nagyon lehet embert találni.

De a villany, víz, gáz szerelés mindenképpen maradjon a szakemberekre, ahhoz nem nyúlnék.

2024. máj. 31. 08:30
 35/35 anonim ***** válasza:
70%
Burkolás, festést, bútorfelújítást... stb. szerintem meg lehet tanulni. De kell hozzá némi kézügyesség, logika, műszaki érzék... az anyag- és eszközismeret viszont gyakorlattal alakul. Ezt hívják motoros intelligenciának. Tehát aki egyébként is szeretett mittudomén rajzolni vagy akár legózni, ikeát szerelni :D, valószínűleg jobban boldogul egy csempézéssel, mint aki sosem használta a kéz-szem koordinációját ilyesmire.
2024. jún. 4. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!