Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy tudnám interneten elvégez...

Hogy tudnám interneten elvégezni az utalásaimat? Otp-és vagyok? Megnézni a számlámat?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Netbankkal. Igényelned kell a számládhoz.
2010. jún. 2. 13:06
 2/5 anonim válasza:

Bemégy az Otp-be, kéred a számládhoz tartozó online-bank opciót, pár perc alatt megvan. Aztán hazamégy, fellépsz az Otp.hu oldalra, a bankkban kapott papíron lévő azonosítót, jelszót, számlaszámot beírod a jobb oldali helyekre, otthonról ne felejtsd el az "Azonosító, számlaszám megjegyzés" rublikát bejelölni, később így nem kell beírnod a jelszavadon kívül semmit, és már be is léphetsz.

Aztán minden ott lesz előtted, értelemszerűen rákattintva intézhetsz bármit, csak néha meg kell adni a jelszót, általában átutalásoknál.

Könnyen használható, ne aggódj, és van olyan biztonságos, mint bármelyik másik banké.

2010. jún. 2. 13:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Ahogy az előzőek írták.

Mobil legyen a kezedben amikor utalsz, mert arra is kapsz majd sms- ben egy jelszót minden utalásnál.

Egyszerű az egész.

2010. jún. 2. 13:45
 4/5 A kérdező kommentje:
kÖszönöm szépen a válaszokat!
2010. jún. 2. 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó ötlet,én is morfondíroztam már rajta,tudjátok-e mennyi a vonzata ? Mi pénz havi v. éves szinten ?
2010. jún. 2. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!