Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Az internetes videókon találha...

Az internetes videókon található anyagokból bárki meg tud tanulni villanyt szerelni, burkolni vagy egyéb ilyen munkát elvégezni, vagy csak akinek van ilyen képessége?

Figyelt kérdés
Nem bonyolultabb feladatokra gondoltam ezalatt, pl. bekötni egy kapcsolót, lelapozni vagy csempézni konyhát, fürdőszobát stb. Ez szerintetek bárkinek menne vagy nem feltétlenül? Ha konkrétan neked kellett ilyen munkát elvégezni akkor megcsináltad magadnak vagy szakembert hívtál?
2024. máj. 30. 12:25
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
50%
A villanyszerelést, ha nem szabvány szerint csinálod szabályosan , akkor leég a ház, ha nagyobb a fesz és nem csapja le a fi relé. Ezekhez számításokat is kell végezni nem csak úgy össze-vissza kötögetni kell eszetlenül. A földelésről nem is beszélve.
2024. máj. 30. 13:40
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Igen bárki megtudja tanulni az interneten minden információ elérhető, de az emberek jelentős része 1 google keresésre képtelen. Nézdcsak meg az oldalon milyen kérdések vannak.

Gazdaságilag csőd ha 1 napos munkára több hetett kell tanulnod.

2024. máj. 30. 13:46
 13/35 anonim ***** válasza:
13%

11-es tuti diplomás villanyszerelő, aki irigy, ha valaki magának meg tudja csinálni. :D

Nagyobb a fesz???????????????? Az mindig 230V :DDDD

Milyen számításokat? Boltba olyan vezetéket adnak, ami oda kell. Ennyi.

2024. máj. 30. 13:46
 14/35 anonim ***** válasza:
0%
Nem csőd, ha az első mester bontandó munkát csinál és emiatt bontani kell a fél házat.
2024. máj. 30. 13:49
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

A párommal szigeteltük a házunkat,csak a hálózáshoz hívtunk szakembert,most színezés nemesvakolattal egyedül.

Bátran ajánlom mindenkinek a hengerelhető nemesvakolattal, nagyon könnyű vele dolgozni.

Igaz,a nagy felülethez hívok segítséget.De mindent mi csinálunk,festés, lamináltozás, bojler fűtőszál csere, zuhanyfülke beépítés.

Amit tudunk megcsinálunk,eleve azért mert nincs szakember se.

2024. máj. 30. 13:55
 16/35 mindentudó99 ***** válasza:
80%
Nem ugyanaz burkolni mint villanyt szerelni. Burkolast megcsinálok én is főleg a padlóra. Ezért nem fizetnék. Egy fürdőnek nem állnék neki. Azért ahoz kell a tapasztalat. Sok mindent akár betonozást is csinálok de pl komplett villwnyszerelést sose csinálnék.
2024. máj. 30. 14:19
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
#13 Nő vagyok és nem villanyszerelő. Bocsánat nem fesz, hanem áramerősség. És ha több fogyasztó van egy hálózaton, mint amit a kismegszakítók elbírnak, akkor van gáz. És olyan nincs hogy a boltban csak egyfajta cucc van. A vevő határozza meg, hogy mit kér...
2024. máj. 30. 14:24
 18/35 anonim ***** válasza:
6%

Nőként, ha nem értesz hozzá, minek okoskodsz.

Olyankor leold a kismegszakító, mindennapos dolog :DDDDDD

2024. máj. 30. 14:52
 19/35 anonim ***** válasza:
84%
Azért, mert nő vagyok és én nem vagyok villanyszerelő az nem azt jelenti, hogy nem értek hozzá semmenyire. Volt részem egy teljes villanyhálózat cserénél... Mondjuk onnan tudom. És ha folyton leold a kismegszakító, akkor cseszhetted vagy folyton kapcsolgatni fogod mert nem bírja a terhelést?
2024. máj. 30. 15:04
 20/35 anonim ***** válasza:
0%

Le tudod írni, amit te meg tudtál csinálni, de egy átlag férfi nem tud?????????????? :DD

Vagy csak kötekedni tudsz?

2024. máj. 30. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!