Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Internetes munkát szeretnék,...

Internetes munkát szeretnék, vagy amit otthon tudok elvégezni. Esetleg tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Vagy esetleg olyan oldalt linkelni, ahol találhatnék valami gépelést vagy bármit? Nagyon fontos lenne.

Köszönöm.

2011. nov. 24. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de szinte reménytelen. Ami van az mind kamu. Legyél óvatos. Főiskolákon egyetemeken ki lehet tűzni a hirdetőfalra, hogy dolgozatok, szakdogák gépelését vállalom. Esetleg.
2011. nov. 24. 20:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Épp az előbb olvastam, hogy sok az átverés. :S

Azért még reménykedek, hátha.

Köszönöm a válaszod. :)

2011. nov. 24. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Hiába reménykedsz, képzettség nélküli embereknek nincsenek otthon végezhető munkák. Ha megérted, ha nem.

Programozóknak, webdesignereknek, könyvelőknek vannak, szóval akik értenek valamihez, amihez más nem.

De ha el akarsz bukni pár ezrest ilyenek reményében, hajrá.

2011. nov. 24. 23:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem akartam fizetni egy forintot sem. Nem gondolom, hogy ha munkát szeretnék, ráadásként nekem kéne fizetni.
2011. nov. 25. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!