Szeretném a választ azoktól, kik voltak, vagy tudnak valamit erôl. Szeretnék okj -s vagy akár 2 éves sulit elvégezni, de interneten keresztül, mert gyeden vagyok. Lehetcséges?
Az nem baj, hogy vízsgára be kell járni, csak a tanulni itthon keljen, a picikém miatt.
Érettségim van, jó lenne egy szakma.
Aki volt már ilyenbe, és szakmát szerzet, kérem írjón, hogy hol lehet ilyenre jelenkezni.
Köszönöm elöre is.
ELO? én nagyon rég végeztem náluk szakmát, 10 évvel ezelőtt... a munkahelyem miatt kellett, hozzájuk jelentkeztem. postán küldtek havonta egy könyvet, ők készítették, teljesen jó volt :) meg házit, azt vissza kellett küldeni 1 hét múlva, majd kijavítva küldték a következő könyvvel. az okj vizsgára be kellett menni, de azt nem tudom, hogy van/volt, mert nekem csak az oklevél kellett, okj-t nem tettem le. talán gyeseseknek kedvezményt is adnak, nézd meg.
gondolom most már a neten megy az egész, nézd meg őket, nagyon rég vannak, megbízhatóak, csak ugye szorgalmasnak kell lenni, hogy elmagyarázás nélkül is megértsd, majd rávedd magad, hogy tanulj is
Elo-t mondom én is. De olyan szó nincs,hogy lehetcséges.Elsőnek inkább a helyesírásodat kéne helyretenni,mert ez borzalmas,bocsi.Nekem is csak érettségim van,de a helyesírásom 99%-ban tökéletes...
2éves suliba ne vágj bele,azért oda jó bejárni is,max estit nézhetsz,heti 2x pár óra,addig el van a gyerek az apjával.Ilyen pl az Atalanta suli Pesten.
Munkaügyi tanfolyamra is mehetsz majd,de akkor viszont le kell mondani a gyedet/gyest ha felvesznek.Azokról most jön/jött ki a lista,mik és mikor indulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!