Mikor lehetséges elvégezni a tesztet?
Párommal pár hónapig nem éltünk testi kapcsolatot, mert külföldön dolgozott. Azóta itthon van és persze volt. Most úgy érzem mintha terhes lennék, és a beágyazódást érezném.
Megszakításosan "védekezünk" ha becsúszna a baba persze nem lenne gond. Egyszer már megfogant így, csak elég hamar el is ment sajnos...
Mikor együtt voltunk, nem vette ki időben a párom és egy kevés jött belém. Ezért is hinném, hogy talán a beágyazódást érzem, pont időben lenne.:)
Hiszen hónapokig nem éreztem semmi ilyet, most hogy együtt voltunk meg igen.
A menstruációmnak csak hónap végén kell megjönnie, tehát kizárt hogy azt érezném.
Csak az elmaradt menszesz után mutatja ki a teszt az eredményt?
Azért kérdezem mert naponta eljárok edzeni, és amég nemtudom biztosra hogy baba e, addig nem nagyon szeretnék járni nehogy baj legyen...
Ti éreztétek a beágyazódást? Nektek milyen jelei voltak?
Tudom, nem mindenkinek vannak tünetek.
Hónapokig ovu-mensi között úgy járta, mintha tojásokon lépkednék, nehogy baja essen a babának. Persze soha nem voltam terhes.
Aztán egyszer neki álltam egy brutál karioedzésnek. Na akkor teszteltem pozitívat.
Ha egészséges a terhesség, akkor az megtapad rendesen. Ha meg nem, akkor előbb-utóbb úgyis elmegy.
Éld a rendes életed, és ha nem jön meg, akkor tesztelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!