Hanyadik terhességi hétben huzodik fel és zárul össze a méhszáj? Milyen oziturában kell elvégezni az itthoni méhszáj vizsgálatot?
Kérlek, ne csinálj ilyen butaságot! Teljesen felesleges saját magadnak felnyúlkálni és a méhszájat vizsgálgatni!
Ráadásul, laikusként nem is tudhatod, hogy milyennek kell lennie tapintás alapján.
Ha terhes vagy, a menzeszed elmarad, a terhességi teszt pozitív lesz. Felesleges az elmaradt menstruáció előtt bizonytalan vizsgálatokkal találgatni!
Nem a kérdésre válaszolok,de a sok okostojáshoz lenne 1db kérdésem a méhszájvizsgálattal,magunkba nyulkálással kapcsolatban:
Amikor pettingeltek a férjetekkel/párotokkal,esetleg önkielégítést végeztek előtte sterilizáljátok a kezeteket/párotok kezét???
Ha a fent említett esetben nem szedtek őssze semmilyen bacit,akkor mi abban a rossz,ha este zuhanyzás közben/után a nő megismeri a saját testét???
Kérdésre válaszolva:A nem várt menszesz környékén a méhszáj középen vagy magasan van és teljesen zárt akkor esélyes a baba.De ha most vizsgálod először akkor valóban felesleges,ki kell tapasztalni,hogy mikor van lent/fent/középen,mikor zárt/nyitott és mikor puha/kemény.
6-os vagyok
Zuhanyzás közben guggolva. (Ez lemaradt)
Akkor te csak nyúlkálj fel magadnak, nyugodt szívvel, kapirgáld a méhszájadat!
Elhiszem, hogy a kérdező vágyik a babára, de tényleg szükséges ez?!
Egyszer megemlítettem a dokimnak, hogy olvastam erről a módszerről, a szeme jójózott, hogy tényleg vannak ilyen ostoba nők, akik nap nap után magukba nyúlkálva próbálnak rájönni, hogy terhesek-e...
6-os vagyok
Egy szóval nem mondtam,hogy én nap nap után nyúlkálok.Kapirgálni meg pláne nem :D
Ti nem csináljátok,ok!De ha ő csinálni akarja akkor miért ne ismerhetné meg a testét?
No mindegy...ízlések és pofonok különböznek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!