Van valami tapasztalható, fizikai jele annak, ha elkezd nyílni a méhszáj?
Köszönöm a válaszokat!
Magnéziumból már nem szedhetek többet. Amit tehetek, hogy megpróbálok többet pihenni. Bár ez egy 5 éves kislány mellett nem egyszerű. :) Meg hát még dolgozom is, nem a legegyszerűbb fizikai munkát sajnos.
4 ujjnyi méhszájjal mentem szülni, nem volt fájásom, nem folyt el a magzatvíz sem. Normál reggeli CTG ellenőrzésről és vizsgálatról felvezettek a szülőszobába burokrepesztésre.
Ami nekem tünetem volt, ha az volt, hogy 6 héttel korábban szólt az orvos, hogy már ne rohangáljak sokat, mert szerinte nyílna a méhszáj és magnézium, pihenés.
Valamint folyamatosan tompa görcseim voltak kb az utolsó 3 hónapban, úgyhogy szedni kellett a sok magnéziumot. Lehet a folyamatos görcsölés jelezheti, de nem vagyok benne biztos, mert nekem pl. nem csak a vége felé volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!