Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma vizsgalatnal kiderult hogy...

Ma vizsgalatnal kiderult hogy nyitott a mehszajam 2 ujnyira?!

Figyelt kérdés
Fajasaim nincsenek,csak neha erzek kissebb nyilallasokat a huvelyemben.Siman hazaengedtek a korhazbol,csak mondtak hogy legyek osszepakolva es mar ne induljak nagyobb utra. Nagyon aggodom,mert a legtobb helyen azt olvasom hogy mar 2-3 ujnyinal bent tartanak.Es az is furcsa hogy ennyire kitagultam fajasok nelkul..... Akinek van ilyen jellegu tapasztalata kerem irja le.

2014. szept. 1. 17:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hány hetes vagy?
2014. szept. 1. 17:15
 2/13 A kérdező kommentje:
hoppa az lemaradt..... 37+3
2014. szept. 1. 17:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne az okokat keresd,hanem inkább örülj neki,hogy ennyit tágultál fájások nélkül!!

Most már nem lenne koraszülött a babád,csak lazíts és készülj fel lelkileg a szülésre,mert most már bármikor kibújhat.

Könnyű és gyors szülést kívánok!

12 hkm

2014. szept. 1. 17:42
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem a külső méhszájam van nyitva, belső zárt. nekem sincsenek fájásaim. 38 hetes 3 napos vagyok. 37 hetesen már nem számít koraszülöttnek a baba, ha esetleg amiatt aggódnál. Szóval, nyugi!
2014. szept. 1. 18:40
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha pedig a szüléstől félsz, akkor lélekben próbálj készülni rá. Lazíts, ne idegeskedj. :)
2014. szept. 1. 18:42
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem felek a szulestol,szivem szerint mar ma megszulnek hogy itt tarthassam a kezemben a babamat:) De viszont ugy gondolom hogy neki is kellene meg legalabb az az 1 het a pociban hogy fejlodjon.Meg ez hogy kinyiltam fajas nelkul furcsa..... Az elso gondolatom az volt hogy akkor most mi lessz, azt sem fogom eszre venni mikor mar elindul kifele?!:D
2014. szept. 1. 18:58
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen jo!

Nekem 32 hetesen nyilt meg, keptelen voltam otthon fekudni, bejartam dolgozni szulesig, 37. heten meg a balatonnal voltam szolot metszeni.

38. heten inditottak be utana, mert akkor mar 3,5 ujjnyi volt es a vizsgalat utan es 1:20 perc alatt megszuletett. A kitolas volt felora ebbol. Eloszor en is megijedtem a ketujjnal, de meg elmentem a balatonhoz is vele. A doki csak azt mondta, ne nagyon eroltessem mar magam es ha beindul, irany Budapest a korhaz, ne is menjek be masik korhazba se utkozbe, hacsak nem egymast erik a fajasok. Ennyit jelentett nalam a ketujjnyi, szinte semmit. Persze, vigyazni kell, nem vagyunk egyformak, de ne aggodj szerintem, mert mar jo hetben vagy a szuleshez is.

2014. szept. 1. 19:24
 8/13 anonim ***** válasza:
Ja es en sem ereztem semmit ebbol a folyamatos nyilasbol, csak mar az oxi utan.
2014. szept. 1. 19:25
 9/13 anonim ***** válasza:
Külső méhszájam van nyitva és mint írtam, nekem se fáj semmim se. Én úgy tudom, hogy nem mindig van jele annak, ha elkezdesz kinyílni. ha meg tényleg beindul, azt tuti megérzed. Első babámat várom és én is várom, hogy legyenek fájásaim, de semmi nincs szinte, mégis nyílok. tesómnak voltak fájásai, mégse tágult.
2014. szept. 1. 19:26
 10/13 anonim ***** válasza:
Igazából ilyenkor már örülj neki, hogy elkezdtél nyílni, én ma kezdem a 40.hetet és még teljesen zárt volt eddig a méhszáj, holnap megyek megint dokihoz, reménykedek, hogy elkezdek nyílni. Bnőmnek is teljesen zárva volt, még a kiírt szülés időpontjában is, a cukra miatt beindíttták nála a szülést, de egyáltalán nem tágult, végül császár lett belőle. Szerintem te szerencsés vagy, hogy elkezdtél nyílni:) Irigykedek is egy picit:) Nem szeretném túlhordani, a kórházban feküdni :(
2014. szept. 3. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!