Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma vizsgalatnal kiderult hogy...

Ma vizsgalatnal kiderult hogy nyitott a mehszajam 2 ujnyira?!

Figyelt kérdés
Fajasaim nincsenek,csak neha erzek kissebb nyilallasokat a huvelyemben.Siman hazaengedtek a korhazbol,csak mondtak hogy legyek osszepakolva es mar ne induljak nagyobb utra. Nagyon aggodom,mert a legtobb helyen azt olvasom hogy mar 2-3 ujnyinal bent tartanak.Es az is furcsa hogy ennyire kitagultam fajasok nelkul..... Akinek van ilyen jellegu tapasztalata kerem irja le.

2014. szept. 1. 17:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Semmi baja nem lesz ha megszületne sem ,nekem a fiam ekkor születt, 37 hét 4 napra 3150 gr-mal

Boldog babavárást továbbra is

üdv egy 33 hetes kismama

2014. szept. 3. 21:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Kb. egy éve voltam én is így :). 37.héten 2 ujjnyi, 38. héten megszületett az egészséges kisfiam.

Nekem sem fájt mikor kitágult, utólag rájöttem hogy éreztem a tágulást.

Milyen messze laksz a kórháztól?

38. héten CTG után 3,5 ujjnyival hazamentem busszal (kb. 30 perc) összepakolni addig férjem is hazaért és bevitt a kórházba. 1,5 óra alatt meglett a babám a 3-5 perces fájásokat a szülőágyon vártam meg. Ilyen esetben előfordulhat szülés közben, hogy egy idő után gyengül a fájás (nálam is így volt).

Életem egyik legszebb emléke.

Még kihúzhatod akár 40. hétig is ha jobban vigyázol magadra mint én.

Olyan jó lenne megírnád a szülés után, hogy te hogy élted át.

2014. szept. 4. 12:04
 13/13 A kérdező kommentje:
A korhaztol autoval 5 percre lakom,mar en is nagyon kivancsi vagyok meddig huzom meg:) De mindenesetre az megnyugtat hogy ilyen korban a baba mar elegge fejlett.Szoval mar csak az edes varakozas marad.....
2014. szept. 4. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!