Hüvelykúp nyitott méhszájjal? Volt aki úgy használt hüvelykúpot hogy nyitva volt a méhszáj?
Figyelt kérdés
Terhesség alatt már többször volt gombás fertőzésem, Pimafucin hüvelykúpot kaptam rá mindig. Legutóbb többet is felírt az orvosom, hogy legyen ha kell. A héten szabadságon van, a kúp ki van váltva, de nem tudom hogy merjem-e használni. Mi van ha nyitva van a méhszájam, akkor is lehet? Másfél hete voltam vizsgálaton (35 hetes terhes vagyok) akkor teljesen zárt voltam, de gondolom ez változhatott.2014. júl. 24. 16:44
1/3 anonim válasza:
Nekem is gombás fertőzésem volt, a kenet kimutatta, de mivel tüneteket nem okozott a nyitott méhszáj miatt nem írta fel az orvosom. 36 hetes voltam akkor.
2/3 anonim válasza:
Nekem a 20 heti uh. mondta a doki hogy fél mm nyitva a külső méhszájam ,és elég erős is volt a folyásom,kaptam Klion 100 4 x tettem fel ,és azóta nem volt barnázásom ,mert hogy volt !
Most 27 hetes vagyok a méhszájam köszöni jól van ,a doki csak a belsőről beszél ami zárt!
3.terhességem ,védőnő szerint ez normális többedik terhességnél, doki szerint azt jelenti hogy már szültem
hát nem nyugtatott meg!!
Neked kedves kérdező azóta mi ujság?üdv Nikol
3/3 A kérdező kommentje:
Hétfőn megyek az orvosomhoz, addig kibírom valahogy, mintha javulna egy kicsit.
2014. júl. 24. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!