Nyitott külső méhszáj?
35 hetes vagyok és ezt írták a kis-könyvembe: C1 (1-0-0)
Orvosom azt mondta, elkezdett kinyílni a külső méhszájam, de ne aggódjak, még nincs jelentősége.
Nem is aggódok, mert félek a túlhordástól, szeretném ha hamarabb meglenne a baba, persze a 36-37. hét után jöjjön, előtte ne. Ennek tényleg nincs jelentősége? Vagy azért örüljek annak, hogy elkezdtem nyílni? Köszi a válaszokat!
Semmi jelentősége nincs, pláne ha csak a külső van nyitva. Van olyan, akinek már a 20. hét környékén a külső nyitva van és még túl is hordja.
Nekem a 36. héttől 2 ujjnyira végig nyitva volt és még úgy is másfél hétig húztam (toxémia miatt volt előbb szülés) és nagyon nehezen akartam tágulni, még masszírozni is kellett a méhszájam az orvosnak, de sajna így is császár lett, de más okok miatt.
Szóval tényleg, ez semmit nem jelent. Meg is szülhetsz más okokból előbb, de csak a méhszájértéket nézve még túl is hordhatod.
Igen, a nyákdugó a másik. Nekem elment a 35. héten... :)))
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!