Mikor érdemes a tesztet elvégezni?
Szerintetek pár nap híján érdemes elvégezni egy tesztet,ami már adhat valós eredményt? Nagyon szeretnénk ha érkezne a kistestvér hozzánk.
Van még párnapom a menstruációig,de valami "nem stimmel". Hónap közepén csináltam egyet de az határozott negatív volt.Most viszont cicik legalább 1 mérettel nagyobbak (apa szerint is :) ),alhas szurkál.
Köszönöm a válaszokat. Ez a pár nap egy örökkévalóság és amúgy sem vagyok egy türelmes típus...és annyira várjuk hogy jöjjön az "utánpótlás" a bátyóhoz. :)
Sajnos nekem alapból rendszertelen; így csak támpont a 2 nap...viszont amennyire visszaemlékszem 3 éve kb. ilyesmikből gyanítottuk hogy gyermeket várok.
A megtermékenyült petesejtek közel 70%-a nem tud megtapadni rendesen, így a nemvárt napján a vérzéssel távoznak.
Érdemes megvárni, hogy késsen a mensi legalább egy napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!