Padloösszefolyó elfogult mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tegnap délután a fürdőszoba tocsaban àllt, akkor láttam hogy a padlosszefolyóból jött fel. Ha fürdeni vagy kezet mosni szeretnék màr egyből jön fel a víz persze le is megy, aztán tegnap fürdőkàdlefolyóba ment ecet+ forró víz ebből az következik, hogy ilyen iszapos cucc jött elő azt kimertem. Sajnos fürdővízet apránként lehetett leengedni este fürdéskor. Még este közvetlen a padloösszefolyóba raktunk szódabikarbóna+ecet keveréket. Ma sajnos amikor vizet engedtün az összefolyóban nem igen akar lefolyni már szinte teljesen kimertem a vizet és háromszor történt meg szóval egy kicsit már elegem van. Mondjuk az iszapos rész talàn most már kijött most inkább ilyen öblitos vagy tusfürdős lét mertem. Nő vagyok nem értek a dologhoz, de remélem nem kell felvenni aztàn szétszedni a dolgokat. Max wc pumpa a kádba forró vízzel vagy nem tudom hátha kihoz valamit ami miatt eldugulas van.2022. máj. 19. 21:23
11/11 anonim válasza:
A #10-nrk 1005-ban igaza van. Aki tanult kémiát, az tudja is ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!