Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Bűzzàrrót, vagy padlóösszefoly...

Bűzzàrrót, vagy padlóösszefolyót ki lehet vezetni a tetőre?

Figyelt kérdés

Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, padlàstér beépítés előtt àllunk, és van fent egy cső, a fürdőszoba felett, amire màr nem tudom, mit mondott a vizes, hogy micsoda, azt hiszem a lefolyàson segít valamit.. kell bele tenni egy bűzzàrót, mert most ott fent büdös is van picit, illetve el kell fektetni, vagy kivezetni(?) De ezt még azelőtt kell megtenni,mielőtt a tetőszigetelők hozzàlàtnak a munkához?

Előre is köszönöm a segítséget!

2021. nov. 8. 16:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Padlo osszefolyo a padloban van. Nem a teton.
2021. nov. 8. 16:28
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Wc lehuzáskor keletkező vákuumnál megy be levegő, hogy ne szívja ki a bűzelzárókból a vizet. Rakj rá egy visszacsapó szelepet, ami beengedi a levegőt.
2021. nov. 8. 16:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, azt hiszem, azt mondta a vizes.. Csak ezt csövet most hovà lehet elvinni, mert most a tér közepén van...
2021. nov. 8. 16:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Bárhova! Ahogy tudod! Tetőre is kilehet vezetni, nyilván szükséges rá egy esővédő, de ha a tér közepén van, akkor egyenest a tetőre nem tudod kivezetni... Valahogy el kell tudni vele fordulni, ahhoz (nem tudom milyen a födémed) lehet vésni kell. Hívd vissza a vízszerelőt, helyszínen látva biztos több ötlete lesz, mint nekünk.
2021. nov. 8. 18:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi szépen!
2021. nov. 8. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:
#2-esnél a pont.
2021. nov. 8. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!