Tudnátok nekem abban segíteni, hogy hogy működik a képen látható padlóösszefolyó?
Eldugult a kád, emiatt öntöttem bele Mr. Muscle-t, illetve a padlóösszefolyóba is. Ez egy régebbi ház, és a képen látható padlóösszefolyót találtam a rács alatt. Elsőre nem tudtam, hogy ez mi, azt hittem, hogy csak a vastag lerakódáson képződött lyuk, ezért a képen látható lyukba is öntöttem a lefolyótisztítóból. Ezzel bajt csináltam vajon? Mire szolgál ez a lyuk, és hova vezet?
A kép itt található:
Köszönöm előre is!
Itt is itt van ugyanaz a kép, nehogy valaki az gondolja az előző linkről, hogy esetleg vírus. :)
Ez egy ősrégi un. szuez szifon, láthatóan kiszerelt állapotban.
Miért vetted ki?
De ha már úgyis kivetted, akkor célszerű lenne egy újabbat tenni a helyére, azokon megoldottabb a bűzelzárás.
A lefolyótisztítóval nem csináltál semmilyen bajt.
A lyuknak semmi jelentősége, egy mentes lyuk, a maiakon már nincs is. Gyanítom, hogy egy valamikor egy pár centis cső, vagy stift lehetett belecsavarva, ami az összefolyó fedelét rögzíthette.
Nem vettem ki, a kép nem az én lefolyómról készült, csak az is ilyen.
Köszönöm! :)
2-es vagyok és jav.: nem mentes, hanem menetes és lehagytam a linket
Még mindig 2-es vagyok
Az is lehet, hogy a menetes lyukban volt egy becsavarható záródugó, pont a bűzelzárás céljából. Sőt, most már egyre inkább efelé hajlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!